Кошик порожній
viber
PetSafe
Оценить 
5.0 (Голосів 3)
Опис

Іграшка для собак бегемот PetSafe Busy Buddy Hippster PS-97

Іграшка для собак бегемот PetSafe Busy Buddy Hippster
Натисніть для збільшення фото.
431.00 грн
АРТ. PS-97 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

PetSafe Busy Buddy Hippster ПЕТСЕЙФ БІЗІ БАДДІ БЕГЕМОТ іграшка для собак
PetSafe Busy Buddy БЕГЕМОТ – чудова універсальна іграшка для собак, за допомогою якої можна придумати різні варіанти активних ігор з вихованцем. За формою БЕГЕМОТ являє собою практично м’яч, який хоч котиться за неправильною траєкторією і має слабкий відбиток, але цілком може використовуватися в грі як його класичний побратим.

Іграшка виготовлена з натурального каучуку, але її слабкий відбиток спричинений спеціальною конструкцією з внутрішньою порожниною, що призначена для заповнення ласощами або кормом. Таке рішення перетворює іграшку PetSafe Busy Buddy Hippster на забаву з обов’язковою смачною винагородою, особливо якщо ваш собака любить щось активно гризти. Для видобутку ласощів вашому улюбленцю варто тільки потрясти іграшку або погризти її, і ласощі будуть випадати випадковим чином. Це допоможе відучити собаку від деструктивного гризіння й зайняти його на якийсь час під час вашої відсутності.

Завантаження ласощів та їх випадання відбувається з одного отвору, розташованого в «голові» бегемота. Диспенсер організовано таким чином, що внутрішня порожнина іграшки має кілька м’яких гумових зубців, звернених всередину, тому ласощі утримуються всередині іграшки та вільно з неї не випадають. Інтенсивність висипання ласощів можна регулювати, це залежить від кількості зубців всередині контейнера. Спочатку їх максимальна кількість, але ви легко зможете це виправити, відрізавши їх ножицями. Ви маєте орієнтуватися на темперамент вашого собаки щодо того, з якою швидкістю і в якому обсязі має висипатися наповнення іграшки. Будьте обережні: наново зубці вже не вставити!

Розмір іграшки M/L (діаметр 8 см) призначений для собак вагою 10-32 кг (приклад порід: бордер-коллі, бульдог, німецька вівчарка).

Характеристики товару

  • 8 см
  • Гума
  • "PetSafe", USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд PetSafe

Усі акції