Кошик порожній
viber
PetSafe
Оценить 
5.0 (Голосів 1)
Опис

Іграшка для собак корівка PetSafe Busy Buddy Cow PS-98

Іграшка для собак корівка PetSafe Busy Buddy Cow
Натисніть для збільшення фото.
431.00 грн
АРТ. PS-98 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

PetSafe Busy Buddy Cow ПЕТСЕЙФ БІЗІ БАДДІ КОРОВА іграшка для собак
PetSafe Busy Buddy КОРОВА – чудова іграшка для собак, завдяки якій можна вигадати різні варіанти активних ігор з улюбленцем. За формою КОРОВА являє собою практично м’яч, який, щоправда, котиться неправильною траєкторією і має слабкий відбиток, але цілком може використовуватися в грі як його класичний побратим.

Іграшка виготовлена з міцного натурального каучуку, тому відмінно підійде як жувальна іграшка, якщо ваш собака любить щось активно гризти. Крім того, за допомогою Busy Buddy Cow ви зможете відучити улюбленця від деструктивного гризіння та долучити до цієї іграшки завдяки тому, що вона може використовуватися як контейнер для ласощів. Для цього в конструкції передбачена порожнина для розміщення всередині ласощів або корму. Для видобутку ласощів вашому вихованцеві варто тільки погризти іграшку або потрясти її, й ласощі будуть випадати випадковим чином. Така забава з обов’язковою смачною винагородою неодмінно сподобається вашому собаці.

Завантаження ласощів та їх випадання відбувається з одного отвору, розташованого в «голові» корови. Диспенсер організовано так, що внутрішня порожнина іграшки має кілька м’яких гумових зубців, звернених всередину, тому ласощі утримуються всередині іграшки та вільно з неї не випадають. Інтенсивність висипання ласощів можна регулювати, це залежить від кількості зубців всередині контейнера. Спочатку їх максимальна кількість, але ви легко зможете це виправити, відрізавши їх ножицями. Ви маєте орієнтуватися на темперамент вашого собаки щодо того, з якою швидкістю та в якому обсязі повинно висипатися наповнення іграшки. Будьте обережні: наново зубці вже не вставити!

Розмір іграшки M/L (діаметр 8 см) призначений для собак вагою 10-32 кг (приклад порід: бордер-коллі, бульдог, німецька вівчарка).

Характеристики товару

  • 8 см
  • Гума
  • "PetSafe", USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд PetSafe

Усі акції