Кошик порожній
viber
DoggyMan
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Жувальна іграшка для чищення зубів собак КІСТКА ЛЮФА DoggyMan Loofah Bone DM-82

Жувальна іграшка для чищення зубів собак КІСТКА ЛЮФА DoggyMan Loofah Bone
Натисніть для збільшення фото.
152.00 грн
АРТ. DM-82 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

DoggyMan Loofah Bone ДОГГІМЕН КІСТКА ЛЮФА жувальна іграшка для чищення зубів собак
DoggyMan КІСТКА ЛЮФА – 100% натуральна іграшка для чищення зубів собак. Це головний конкурент іграшок з латексу та гуми в лінійці догляду за пащею, особливо, якщо ви віддаєте перевагу органічним матеріалам. Рекомендована іграшка для собак міні та малих порід зі слабким стилем гризіння: цуценятам, дорослим і літнім собакам, а також вихованцям з проблемами зубів. Може використовуватися для котів.

Виготовлена іграшка з екологічного матеріалу – люфи, особливого виду рослинної губки, попередньо відібраної та очищеної, і натурального рослинного барвника. Гнучке і міцне волокно люфи ідеально підходить для жування собак. Матеріал працює як натуральна зубна щітка й зубна нитка, чудово очищає зуби від нальоту та зубного каменю, добре масажує ясна. Волокно люфи не зашкодить травній системі собаки, якщо вихованець відгризе і проковтне невеликий шматочок іграшки: волокно вийде природним шляхом.

Іграшка DoggyMan КІСТКА ЛЮФА призначена для розгризання і знищення – саме так працює її магія чищення зубів. Час розгризання залежить від індивідуальних особливостей вашого вихованця. Попри те, що люфа засвоюється організмом і не шкодить травленню собак, варто пам’ятати, що це все-таки іграшка, а не ласощі, хоча вона має смак карамелі, який буде для собак вельми привабливим. Стежте за тим, щоб собака не ковтав великі шматки.

Головне призначення іграшки DoggyMan Loofah Bone – це догляд за пащею собаки. Однак завдяки зручній формі для хвата й здатності триматися на воді КІСТКУ можна використовувати для різних інтерактивних ігор з улюбленцем.

Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем. Це допоможе іграшкам прослужити довше і, найголовніше, захистить вашу собаку від непередбачених ситуацій. Жодна іграшка для собак не є по-справжньому неруйнівною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися.

Характеристики товару

  • 12 х 6 х 1.5 см.
  • HA Co., Ltd. Японія

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд DoggyMan

Усі акції