Кошик порожній
viber
DoggyMan
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Жувальна іграшка для собак КІЛЬЦЕ DoggyMan Ring Semi-soft Dental DM-85

Жувальна іграшка для собак КІЛЬЦЕ DoggyMan Ring Semi-soft Dental
Натисніть для збільшення фото.
175.00 грн
АРТ. DM-85 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

DoggyMan Ring Semi-soft Dental ДОГГІМЕН КІЛЬЦЕ жувальна іграшка для собак
Подаруйте своєму улюбленцю жувальну іграшку для собак DoggyMan КІЛЬЦЕ. Поки він буде гризти її в цуценячому блаженстві, іграшка подбає про здоров’я зубів вашого вихованця. Іграшка призначена для собак міні та малих порід зі слабким стилем гризіння: цуценятам з 6-місячного віку, літнім собакам, а також вихованцям з проблемами зубів.

Іграшка для собак DoggyMan КІЛЬЦЕ виготовлена з напівм’якої TPR-гуми з декількома видами фактур, які створюють різні відчуття від жування. Форма іграшки імітує зручну для жування соску. Маленьке коло досить еластичне, а прорізи на його поверхні анатомічно відповідають зубам собаки, що сприятиме ефективному очищенню зубів від нальоту та зубного каменю.

Поверхню маленького кола можна намастити рідкими ласощами або арахісовим маслом, щоб ваш улюбленець отримав смачну нагороду за гризеніе іграшки і повертався до неї знову й знову.

Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем. Це допоможе іграшкам прослужити довше і, найголовніше, убезпечить вашу собаку від непередбачених ситуацій. Жодна іграшка для собак не є по-справжньому неруйнівною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися.

Характеристики товару

  • 9.5 х 6 х 1.5 см
  • HA Co., Ltd. Японія

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд DoggyMan

Усі акції