Кошик порожній
viber
Nylabone
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Nylabone Puppy Chew Dental Bone: Задовольнення Природних Потреб та Здоров'я Вашого Цуценяти! NB-53

Жувальна іграшка для цуценят, зі смаком курки Nylabone Puppy Chew Dental Bone
Натисніть для збільшення фото.
192.00 грн
АРТ. NB-53 /  блакитна
192.00 грн
АРТ. NB-54 /  рожева
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Жувальна іграшка для цуценят, зі смаком курки Nylabone Puppy Chew Dental Bone

Підтримка Здоров'я Зубів та Загального Стану

Забезпечте вашому цуценяті задоволення природної потреби гризти та жувати з іграшкою Nylabone Dental Bone. Це ідеальний спосіб зайняти вашого цуценя під час вашої відсутності, полегшити дискомфорт, що виникає під час прорізування зубів, та допомогти зменшити нудьгу та стрес.

Особливості та Переваги Nylabone Puppy Chew Dental Bone:

  • Текстурована Поверхня: З безліччю горбків та крихітними щетинками, які масажують ясна цуценяти під час жування, допомагають зменшити свербіж і забезпечують догляд за зубами.

  • Заспокоюючий Аромат Курки: Насичений аромат курки зберігається протягом тривалого часу, збільшуючи привабливість іграшки для вашого цуценя.

  • Унікальна Технологія Виготовлення: Ароматизатор не розпилюється по поверхні, але буквально просочує кожну частину іграшки, гарантуючи тривале задоволення для вашого цуценя.

  • Натуральна Потреба: Допомагає задовольнити природну потребу цуценяти у жуванні, сприяючи здоровому розвитку та вихованню.

  • Легка в Утриманні: Виготовлена з м'якого термопластичного полімеру, який легко чистити теплою водою.

Завдяки Nylabone Puppy Chew Dental Bone ваше цуценя отримає не лише задоволення від жування, але й сприятиме здоров'ю його зубів та ясен.

ІНГРЕДІЄНТИ: м’який термопластичний полімер, ароматизатор курки.

ІНСТРУКЦІЯ

Обирайте жувальні іграшки Nylabone залежно від віку, ваги та інтенсивності гризіння вашого собаки. Якщо у вас кілька собак, обирайте розмір іграшки, що підходить для найбільшого вихованця, орієнтуючись на найінтенсивніший стиль гризіння.

Хваліть свого цуценя щоразу, коли він виявляє інтерес до іграшки Nylabone. Позитивне підкріплення – найкращий спосіб змусити вихованця виконувати будь-яку бажану поведінку, і змусити його жувати та гризти потрібні предмети – не виняток.

Завжди контролюйте використання іграшок вашим вихованцем, це допоможе іграшкам протриматися довше і, що найважливіше, гарантуватиме безпеку вашого собаки.

Жодна іграшка для собак не може бути вічною, тому завжди стежте за її цілісністю і прибирайте з використання, якщо наявний великий відсоток зносу.

Всі жувальні іграшки Nylabone можна мити теплою водою з м’яким мийним засобом або м’якою щіткою, після чищення обов’язково ретельно сполоснути холодною водою.

Характеристики товару

  • Nylabone, USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Nylabone

Усі акції