Кошик порожній
viber
Nylabone
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Nylabone Puppy Chew Freezer Bone з Махровим Полотном та Смаком Арахісової Олії: Іграшка для Прорізування Зубів у Цуценят NB-65

Жувальна іграшка для цуценят, зі смаком арахісу Nylabone Puppy Chew Freezer Bone with Washcloth
Натисніть для збільшення фото.
442.00 грн
АРТ. NB-65 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Жувальна іграшка для цуценят, зі смаком арахісу Nylabone Puppy Chew Freezer Bone with Washcloth

Як великій, так і маленький учень! Забезпечте вашому цуценяті потрібну підтримку та комфорт у період прорізування зубів за допомогою Nylabone Puppy Chew Freezer Bone. Ось чому ця іграшка стане незамінним помічником для вашого малюка:

Особливості та Переваги:

  • Легкість та Комфорт Прорізування Зубів: Забезпечте вашому цуценяті потрібну розвагу та полегшить дискомфорт від прорізування зубів за допомогою спеціальної жувальної іграшки.

  • Ефективний Догляд за Зубами: Махрова тканина та текстурована поверхня іграшки масажують ясна та допомагають очищенню зубів, запобігаючи утворенню зубного нальоту та каменю.

  • Охолоджувальна Функція: Змочіть іграшку та кістку водою або улюбленими ласощами вашого цуценяти, заморозьте, і ваш малюк отримає ефект що охолоджує, який заспокоїть запалені ясна.

  • Смачний Смак Арахісової Олії: З привабливим ароматом та смаком арахісової олії, ця іграшка зацікавить вашого цуценятка та зробить жування ще цікавішим.

  • Серія Puppy Chew: Іграшка належить до серії Puppy Chew, спеціально розробленої для цуценят з неагресивним стилем гризіння.

Важливо Знати:

  • Не є Ласощами: Ця іграшка призначена для жування та розваги, але не для їжі.

  • Рекомендації за Вагою: Призначена для цуценят вагою до 11 кг з неагресивним стилем гризіння.

Допоможіть вашому цуценяті подолати період прорізування зубів з комфортом та задоволенням завдяки Nylabone Puppy Chew Freezer Bone. Надайте йому не лише розвагу, але й ефективний догляд за здоров'ям його зубів та ясен.

ІНГРЕДІЄНТИ: м’який термопластичний полімер, махрова тканина, ароматизатор арахісової олії.

ІНСТРУКЦІЯ

Обирайте жувальні іграшки Nylabone залежно від віку, ваги та інтенсивності гризіння вашого собаки. Якщо у вас кілька собак, обирайте розмір іграшки, що підходить для найбільшого вихованця, орієнтуючись на найінтенсивніший стиль гризіння.

Хваліть своє цуценя щоразу, коли він виявляє інтерес до іграшки Nylabone. Позитивне підкріплення – найкращий спосіб змусити вихованця виконувати будь-яку бажану поведінку, і змусити його жувати та гризти потрібні предмети – не виняток.

Завжди контролюйте використання іграшок вашим вихованцем, це допоможе іграшкам протриматися довше і, що найважливіше, гарантує безпеку вашого собаки.

Жодна іграшка для собак не може бути вічною, тому завжди стежте за її цілісністю і прибирайте з використання, якщо наявний великий відсоток зносу.

Всі жувальні іграшки Nylabone можна мити теплою водою з м’яким мийним засобом або щіткою, після чищення обов’язково ретельно сполоснути холодною водою.

Характеристики товару

  • Nylabone, USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Nylabone

Усі акції