Кошик порожній
viber
Sentry
Оценить 
5.0 (Голосів 68)
Опис

ЗУБНА ЩІТКА НА ПАЛЕЦЬ для собак і котів SENTRY Petrodex Finger Toothbrush SE-25

ЗУБНА ЩІТКА НА ПАЛЕЦЬ для собак і котів SENTRY Petrodex Finger Toothbrush
Натисніть для збільшення фото.
46.00 грн
АРТ. SE-25 /  Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

SENTRY Petrodex Finger Toothbrush СЕНТРІ ПЕТРОДЕКС ЗУБНА ЩІТКА НА ПАЛЕЦЬ для собак і котів
SENTRY Petrodex Finger Toothbrush – практична силіконова зубна щітка на палець, яка допомагає ефективно доглядати за зубами і яснами собак та котів, якісно видаляючи зубний наліт й залишки їжі, одночасно масуючи ясна для поліпшення кровообігу. Без належного догляду ваш улюбленець може зіткнутися з серйозними проблемами із зубами і запаленням ясен, які вимагатимуть тривалого лікування і відновлення.

Щітка легко надягається на палець і готова до використання з однією зі спеціалізованих зубних паст для тварин. М’яка конструкція пальчикової зубної щітки SENTRY Petrodex ніжна і приємна для ясен вашого вихованця. Вона компактна і гнучка, що дає змогу дістати до всіх поверхонь зубів і пройтися всією лінією ясен у пащі вашого улюбленця. Це ідеальний спосіб привчити вихованця до чищення зубів.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: під час чищення зубів вашого улюбленця необхідно використовувати тільки спеціалізовані пасти для собак і котів. Засоби для людей не підходять вашим вихованцям і можуть завдати шкоди їхньому здоров’ю!

ІНСТРУКЦІЯ

Надягніть зубну щітку на вказівний палець і нанесіть невелику кількість зубної пасти для собак (або для котів) на щетинки. М’якими круговими рухами проведіть по всіх зубах і по лінії ясен. Якщо ви тільки почали привчати улюбленця до чищення зубів, то можна перший час не наносити зубну пасту на щітку, поки улюбленець не звикне до процедури.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: під час чищення зубів вашого улюбленця необхідно використовувати тільки спеціалізовані пасти для собак і котів. Засоби для людей не підходять вашим вихованцям і можуть завдати шкоди їхньому здоров’ю!

Характеристики товару

  • силікон
  • "Sentry", USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Sentry

Рекомендовані категорії

Усі акції