Кошик порожній
viber
Moderna
Оценить 
5.0 (Голосів 3)
Опис

Закритий туалет для великих котів оливковий Moderna Mega Deluxe MD-296

Закритий туалет для великих котів оливковий Moderna Mega Deluxe
Натисніть для збільшення фото.
2,498.00 грн
АРТ. MD-296 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Закритий туалет для великих котів оливковий Moderna Mega Deluxe

Moderna Mega Deluxe МОДЕРНА МЕГА ДЕЛЮКС закритий туалет для котів
Кожному коту потрібно трохи усамітнення, щоби приватно справляти свої туалетні потреби, а кожному власникові кота хотілося б трохи менше запаху, що випромінює котячий лоток. Закритий туалет для котів Moderna МЕГА ДЕЛЮКС – це безпрограшне рішення, яке повністю задовольнить не тільки улюбленця, але також буде зручним і практичним для господарів.

Назва туалету для котів говорить сама за себе: це справжнє МЕГА й неперевершений ДЕЛЮКС.

МЕГА – це розміри. Габарити 65,8х48,6х45,8 см комфортні для котів великих порід або якщо у вас кілька вихованців. Глибокий лоток із піднятою задньою частиною (захист від протікань, висота 26 см) і високим порогом (16 см) з’єднується з кришкою і надійно фіксується 4-ма міцними замками-кліпсами.

ДЕЛЮКС: сучасний закруглений дизайн зі зручною відкидною передньою панеллю, що дає змогу без проблем робити щоденне прибирання лотка й перемішувати наповнювач, не знімаючи верхню кришку. Весь вміст лотка прихований від сторонніх очей. У вас несподівані гості, а ви не встигли прибрати туалет? Ніхто цього не побачить і навіть запах не відчуватиме, тому що в кришці є вбудований вугільний фільтр для боротьби з неприємним запахом. Крім того, у кришці є сховище, унікальне за своєю місткістю і зручністю розташування. Тут передбачено місце під рулон пакетів для наповнювача (є в комплекті поставки) і лопатки із сітчастою структурою ковша Moderna ХЕНДІ, з допомогою якої ви легко видалите з лотка тільки тверді відходи, не чіпаючи наповнювач.

Коти здебільшого бажають приватно справляти свої туалетні потреби. Їм важливий захист, безпека і, як не дивно, добра оглядовість назовні: а раптом щось трапиться. Саме тому в конструкції є напівпрозорі дверцята, що легко відчиняються в обидва боки.

Ваш кіт полюбляє активно розкидати наповнювач навколо лотка, розтягувати його далі квартирою та гратися гранулами? Із закритим туалетом проблема вирішується просто: закриті борти й дах не дадуть змоги улюбленцю це зробити. А якщо ви укомплектуєте туалет зручним килимком, то все сміття залишається на поверхні килимка й не буде розноситися за лапами кота.

Характеристики товару

  • 65.8 х 48.6 х 45.8 см
  • Пластик
  • Moderna, Бельгія

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Moderna

Рекомендовані категорії

Усі акції