Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Вітаміни для собак для суглобів Brit Vitamins Mobility BR-53

Вітаміни для собак для суглобів Brit Vitamins Mobility
Натисніть для збільшення фото.
741.00 грн
АРТ. BR-53 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Вітаміни для собак для суглобів Brit Vitamins Mobility

Для Здорових та Рухливих Суглобів Вашої Собаки: Вітаміни Brit Vitamins Mobility
Brit Vitamins Mobility - це вітамінний комплекс, розроблений для підтримки здорових суглобів та рухливості вашої собаки. Він особливо рекомендований для активних робочих і спортивних собак, а також для літніх собак, які потребують підтримки в збереженні рухливості.

Основні переваги вітамінів Brit Vitamins Mobility:
1. Без Зернових / Без Барвників / Без Цукру / Без ГМО: Вітаміни Brit Vitamins Mobility не містять зернових, барвників, цукру та ГМО, що робить їх відповідними для собак з різними дієтичними потребами.

2. Підтримка Суглобів: Цей продукт містить компоненти, такі як МСМ, хондроїтин, глюкозамін, boswellia serrata та котячий кіготь, які підтримують здорові суглоби та рухливість.

3. Підтримка Суглобів і Сухожилля: Вітаміни Brit Vitamins Mobility містять вітамін С та колаген, які сприяють здоров'ю суглобів і сухожиль.

4. Омега-3 Жирні Кислоти: Лосось і водорості в цьому продукті є джерелами омега-3 жирних кислот, які мають протизапальний ефект та підтримують здоров'я суглобів.

5. Природний Кальцій: Яєчна шкаралупа є природним джерелом кальцію, який важливий для здорових кісток та суглобів.

З вітамінами Brit Vitamins Mobility, ви можете бути впевнені, що ваша собака отримує всі необхідні компоненти для здорових суглобів і рухливості. Робіть прогулянки та активність вашої собаки більш комфортними та приємними з цими вітамінами.

Склад: лососевий протеїн (26%), горохова мука, рослинний гліцерин, глюкозамін (14%), хондроїтин сульфат (8%), метилсульфонилметан (5%), гідролізована куряча печінка, колаген (4%, тип I. гідролізований), сушені водорості (2%, Schizochytrium limacinum), патока, яєчна шкаралупа (1%), сушена Boswellia serrata (0,5%), котячий кіготь (Uncaria tomentosa) (0,5%), екстракт з зелених мідій (Perna canaliculus, 0,1%).

Аналітичний склад: сирий білок 18,0 %, сирий жир 3,5 %, волога 17,0 %, сира зола 6,0 %, сира клітковина 2,8 %, кальцій 0,8 %, фосфор 0,5 %, натрій 0,5 %, омега-3 жирні кислоти 1,0 %, омега-6 жирні кислоти 0,2 %, EPA (20:5 n-3) 0,2 %, DHA (22:6 n-3) 0,3 %. Поживні речовини: сирий білок 18,0 %, сирий жир 3,5 %, сира зола 6,0 %, сира клітковина 2,8 %.

Добавки на 1 кг (kg): вітамін С (3a312) 5000 мг, з дозволеними в ЄС консервантами: лимонна кислота (1a330), DL-яблучна кислота (1a296). Енергетична цінність: 2980 ккал/кг (kcal/kg).

Рекомендації щодо годування: давати як функціональні ласощі для підтримки рухливості. Цей продукт не є заміною повноцінного раціону. У вашого собаки завжди має бути доступ до джерела свіжої питної води. Керуйтеся таблицею годування і не перегодовуйте. У разі випадкового передозування зверніться за допомогою до ветеринара. Не давайте вагітним або годуючим суками та цуценятам.

Таблиця годування:

Характеристики товару

  • 150 г
  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • таблетки
  • суглоби-зв'язки

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції