Кошик порожній
viber
GimDog
Оценить 
4.0 (Голосів 63)
Опис

GimDog Little Darling Pure Delight Tuna - Делікатесний вологий корм для мініатюрних порід собак GP-130

Вологий корм з тунцем для собак мініатюрних порід GimDog Little Darling Pure Delight tuna
Натисніть для збільшення фото.
72.00 грн
АРТ. GP-130 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

GimDog Little Darling Pure Delight Tuna - це вологий корм для собак мініатюрних порід, який призначений задовольняти вибагливі смакові уподобання та потреби вашого чотирилапого друга. Зроблений на основі найсвіжішого тунця із залишенням всіх корисних властивостей риби, цей консервований корм гарантує вашому улюбленцеві не тільки витончений смак, але й оптимальне здоров'я.

Особливості:

  1. Для дрібних порід: Розроблений спеціально для собак мініатюрних порід, GimDog Pure Delight Tuna забезпечить вашого улюбленця високоякісним та смачним харчуванням, враховуючи його особливі потреби.

  2. Без пшениці, глютену та сої: Цей делікатесний корм не містить пшениці, глютену та сої, роблячи його ідеальним вибором для собак із чутливим травленням і схильних до алергій.

  3. Смакове задоволення: Чудовий смак і аромат свіжих шматочків тунця в желе принесуть вашим улюбленцям справжню радість кулінарного вишукання.

  4. Без консервантів та ГМО: GimDog приділяє особливу увагу якості своїх продуктів. Консерви Pure Delight Tuna виготовлені без застосування консервантів, ГМО та підсилювачів смаку, гарантуючи чистоту та безпеку корму.

  5. Збереження поживних речовин: Новітні високотехнологічні рецептури дозволяють дбайливо приготувати рибу, зберігаючи максимум поживних речовин, вітамінів і мінералів для здоров'я вашого улюбленця.

Оберіть GimDog Little Darling Pure Delight Tuna для того, щоб надати своєму улюбленцеві смачний і здоровий обід, який він заслуговує.

Склад: тунець (47,7%), рис, хлорид калію.

Аналітичний склад: протеїн - 13,5%, жир - 0,5%, сира зола - 1,5%, сира клітковина - 0,5%, вологість - 88,0%. Не містить пшеницю, цукор, глютен, сою, барвники та консерванти. Без ГМО.

Маса нетто: 85 г

Енергетична цінність (100 г): 54 ккал.

Характеристики товару

  • 85 г
  • "Gimborn", Німеччина
  • тунець

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд GimDog

Усі акції