Кошик порожній
viber
Alpha Spirit
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Alpha Spirit Ham Iberico With Melon: Розкішне та Смачне Харчування для Дорослих Котів AS-75

Вологий корм зі іберійською свининою та динею для дорослих котів Alpha Spirit Ham With Melon
Натисніть для збільшення фото.
118.80 грн
АРТ. AS-75 /  200 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Забезпечте свого дорослого кота розкішним та смачним харчуванням завдяки вологому корму Alpha Spirit Ham With Melon. Цей повнораціонний корм, який поєднує найсмачніше зі свинини та дині, створений для найвибагливіших котів, щоб задовольнити їхні гастрономічні уподобання.

Переваги Alpha Spirit Ham With Melon:

  1. Соковита свинина (93%): Потіште свого улюбленця насиченим смаком свинини та ніжними шматочками свіжої дині.

  2. Для дорослих котів всіх порід: Рецептура створена для забезпечення найвищих стандартів харчування дорослих котів будь-якої породи.

  3. Свинина - єдине джерело м'ясного протеїну: Ідеальний вибір для котів з чутливим травленням, оскільки свинина є основним джерелом м'ясного протеїну.

  4. Виготовлено в Іспанії: Використовуючи інгредієнти преміальної якості, кожен паштет - це шедевр кулінарного мистецтва.

  5. Без зерна та глютену: Цей корм не містить зерна та глютену, роблячи його легким для травлення та відповідним для котів з чутливим шлунком.

  6. Без штучних додатків: Відсутність штучних підсилювачів смаку та ароматизаторів гарантує природність продукту.

  7. Збалансована рецептура у формі паштету: Легка текстура та чудовий смак забезпечать вашому коту максимальне задоволення.

  8. Додаток таурину: Забезпечте здоров'я зору та серця свого улюбленця завдяки додатку таурину.

  9. Зручне використання: Рекомендовано подавати корм кімнатної температури. Зберігайте в холодильнику після відкриття та використовуйте протягом 24 годин.

Зараз купіть Alpha Spirit Ham With Melon та пориньте у світ задоволення разом із вашим кошеням. Зробіть його день смачним та неймовірним!

Склад свинина: 53% (легені, шлунок, печінка), шинка 40%, диня 4%, желатин, подрібнена м`якоть буряка, спеції, маніок. Харчові добавки (в 1 кг Вітаміни (МО): вітамін A (3a672a) 7471,0, вітамін D3 (3a671):445,0, вітамін E (3a700):149,0. Мінерали (мг): 3b503 (Mn:12,0), 3b103 (Fe:29,0), 3b405 (Cu:2,3), 3b603 (Zn:30,0), 3b201 (I:0,5). Таурин: 0,4%.

Аналітичні складові: сирий протеїн 10,1%, сира клітковина 1,2%, сирий жир 5,6%, сира зола 1,8%, вологість 75,8%, кальцій 0,22%, фосфор 0,17%. Обмінна енергія в 1 кг: 1128 ккал — 47204720 кДж.

Інструкція з годування: корм підходить для котів всіх порід. Рекомендовано подавати корм кімнатної температури. Після відкриття банки зберігайте корм в холодильнику та використайте протягом 24 годин. Чергування різних смаків вологих кормів АЛЬФА СПІРІТ: вологі корми Alpha Spirit можна чергувати між собою без обмежень, дотримуючись рекомендацій по загальній добовій порції.

Характеристики товару

  • 200 г
  • ALPHA SPIRIT, Іспанія
  • свинина

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Alpha Spirit

Усі акції