Кошик порожній
viber
Hills
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Hill's Science Plan Adult Cat with Ocean Fish: Вологий Корм з Океанічною Білою Рибою для Дорослих Котів HI-290

.

Вологий корм з океанічною білою рибою для котів Hill's Science Plan Adult Cat with Ocean Fish
Натисніть для збільшення фото.
69.00 грн
АРТ. HI-290 /  85 г Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Вологий корм з океанічною білою рибою для котів Hill's Science Plan Adult Cat with Ocean Fish – це спеціально розроблений раціон для задоволення потреб в енергії дорослих кішок у розквіті сил. Виготовлений з високоякісних і легкозасвоюваних інгредієнтів, цей корм має на меті сприяти здоровому травленню та забезпечити підтримку м'язової маси у кішок.

Основні переваги Hill's Science Plan Adult Cat with Ocean Fish:

  1. Високоякісний легкозасвоюваний білок. Джерело високоякісного білка з океанічною білою рибою сприяє підтримці здорової м'язової маси.

  2. Збалансовані поживні речовини. Науково точно підібрані та збалансовані поживні речовини сприяють оптимальній фізичній формі вашої кішки.

  3. Збалансований рівень мінералів. Корм містить збалансований рівень мінералів для здоров'я нирок і сечового міхура.

  4. Омега-3 та омега-6 жирні кислоти, вітамін E. Додані омега-3 та омега-6 жирні кислоти, а також вітамін E сприяють здоров'ю і красі шкіри та шерсті.

  5. Комплекс антиоксидантів. Комплекс антиоксидантів з клінічно підтвердженим ефектом нейтралізує дію вільних радикалів і підсилює імунну систему.

  6. Ретельно збалансоване харчування та смачний смак. Hill's Science Plan надає ретельно збалансоване харчування та смачний смак, який залишить вашого кота задоволеним.

Рекомендації щодо годування: Дотримуйтеся норм годування, зазначених на пакуванні, враховуючи вагу та фізичне навантаження вашого кота. Поступово переходьте на новий корм, додаючи його до попереднього протягом 5-7 днів.

Важливо: Забезпечте доступ вашого улюбленця до чистої води для задоволення його питних потреб

Склад:
М'ясо та продукти тваринного походження, риба та рибні продукти (океанічна риба 4%), злаки, цукор, яйця та яєчні продукти, екстракти рослинного білка, мінерали, олії та жири.

Аналітичний склад: Білок 7,6%, жир 4,3%, Сира клітковина 0,46%, Сира зола 1,1%, Волога 81,5%, Кальцій 0,15%, Фосфор 0,12%, Натрій 0,07%, калій 0,15%, магній 0,01%; на кг: вітамін А 23 918 МО, вітамін D3 248 МО, вітамін Е 106 мг, вітамін С 19 мг, бета-каротин 0,22 мг.

Добавки на кг: Харчові добавки: 3b103 (залізо) 8,9 мг, 3b202 (йод) 0,3 мг, 3b405 (мідь) 1,5 мг, 3b502 (марганець) 2,0 мг, 3b603 (цинк) 22,9 мг; барвник - натуральна карамель.

Характеристики товару

  • 85 г
  • Hill`s, США
  • риба

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Hills

Усі акції