Кошик порожній
viber
Hills
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Вологий корм з індичкою для стерилізованих котів Hill's Science Plan Young Adult Sterilised HI-276

.

Вологий корм з індичкою для стерилізованих котів Hill's Science Plan Young Adult Sterilised
Натисніть для збільшення фото.
60.00 грн
АРТ. HI-276 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Hill's Science Plan Young Adult Sterilised з індичкою: Здорове харчування для вашого стерилізованого кота

Hill's Science Plan Young Adult Sterilised з індичкою - це вологий корм, спеціально розроблений для кастрованих котів та стерилізованих кішок віком від 6 місяців до 6 років. Цей корм має унікальну формулу для контролю ваги тіла, яка допомагає вашому улюбленцю залишатися в оптимальній фізичній формі.

Чому Hill's Science Plan Young Adult Sterilised - це правильний вибір для вашого стерилізованого кота?

1. Оптимальне харчування: Після стерилізації у котів змінюється обмін речовин, і вони стають більш схильними до набору зайвої ваги. Наш корм спеціально розроблений для задоволення потреб кастрованих котів і стерилізованих кішок.

2. Контроль ваги: Низький вміст жиру та калорій в Hill's Science Plan Young Adult Sterilised допомагає вашому коту залишатися в оптимальній ваговій категорії.

3. Здоров'я сечовивідних шляхів: Контрольований вміст мінералів сприяє здоров'ю сечовивідних шляхів вашого улюбленця.

4. Підтримка активності: Високий рівень L-лізину допомагає вашому коту залишатися струнким і активним.

5. Підтримка головного мозку: Спеціальна формула з використанням інгредієнтів, що підтримують функцію головного мозку, допомагає зберігати активність і життєву енергію вашого улюбленця.

6. Якість інгредієнтів: Hill's Science Plan Young Adult Sterilised виготовлено з високоякісних інгредієнтів без штучних консервантів, барвників і ароматизаторів.

Подбайте про здоров'я та фізичну форму вашого кастрованого кота або стерилізованої кішки з Hill's Science Plan Young Adult Sterilised з індичкою. Оберіть цей корм і переконайтеся, що ваш улюбленець отримує найкраще.

Склад: м'ясо та похідні тваринного походження (індичка 5%), похідні рослинного походження, овочі, яйце та його похідні, злаки, різні цукри, екстракти рослинного білка, олії та жири, мінерали.
Добавки (на кг): залізо - 10,2 мг, йод - 0,3 мг, мідь - 1,7 мг, марганець - 2,3 мг, цинк – 26,3 мг; барвник – натуральна карамель.
Поживні речовини: білок - 7,4%, вміст жиру - 3,1%, сира клітковина - 1,1%, сира зола - 1,4%, волога - 80,5%, кальцій - 0,2%, фосфор - 0,16%, натрій - 0,07%, калій - 0,16%, магній - 0,02%; на кг: вітамін А - 24,245 МО, вітамін D3 - 156 МО, вітамін E - 126 мг, вітамін C - 20 мг, бета-каротин - 0,22 мг.
Енергетична цінність: 753 ккал/кг

Характеристики товару

  • 85 г
  • Hill`s, США
  • індичка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Hills

Усі акції