Кошик порожній
viber
Hills
Оценить 
5.0 (Голосів 1)
Опис

Вологий корм з індичкою для котів Hill's Science Plan Adult HI-279

.

Вологий корм з індичкою для котів Hill's Science Plan Adult
Натисніть для збільшення фото.
57.00 грн
АРТ. HI-279 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Hill's Science Plan Adult з індичкою: Вологий корм для вашої дорослої кішки

Hill's Science Plan Adult з індичкою - це чудове рішення для турботи про вашу дорослу кішку. Цей вологий корм пропонує смачні шматочки в соусі, які не тільки задовольнять смакові вподобання вашого пухнастого друга, а й забезпечать йому збалансоване та високоякісне харчування.

Чому Hill's Science Plan Adult з індичкою - це правильний вибір для вашої кішки?

1 Енергія та здорове травлення: Дорослі коти перебувають у розквіті сил, і їм потрібне харчування, яке допоможе їм підтримувати активність та енергію. Наш вологий корм розроблений, щоб повною мірою задовольняти ці потреби.

2. Високоякісні інгредієнти: Hill's Science Plan Adult зроблений з інгредієнтів найвищої якості, які відповідають суворим стандартам Hill's Pet Nutrition. Це забезпечує чистоту і вміст необхідних поживних речовин, які перевершують галузеві стандарти.

3. Зміцнення імунітету: Наш вологий корм підтримує імунну систему вашого кота, допомагаючи йому боротися із зовнішніми загрозами і залишаючись здоровим.

4. Турбота про шкіру та шерсть: Містить вітамін E, омега 3 і 6 жирні кислоти, які сприяють красі шкіри та шерсті вашої кішки.

5. Здоров'я нирок і сечового міхура: Науково точно підібраний баланс мінералів сприяє здоров'ю нирок і сечового міхура.

6. Антиоксиданти: Комплекс антиоксидантів з клінічно підтвердженим ефектом нейтралізує дію вільних радикалів і зміцнює імунну систему вашого кота.

7. Рекомендовано ветеринарами: Hill's Science Plan Adult з індичкою рекомендований ветеринарами, що підтверджує його високу якість і ефективність.

Подаруйте вашій кішці найкраще харчування, яке задовольнить її потреби та підтримає її здоров'я. Виберіть Hill's Science Plan Adult з індичкою та побачте, як ваш кіт цінуватиме цей неймовірний смак і корисні користі цього корму.

Склад: м'ясо та продукти тваринного походження (індичка 4%), продукти рослинного походження, злаки, цукор, овочі, яйце та яєчні продукти, олії та жири, мінерали.

Аналітичний склад: Білок 7,7%, жир 4,0%, Сира клітковина 0,41%, Сира зола 1,2%, Волога 81,5%, Кальцій 0,15%, Фосфор 0,12%, Натрій 0,07%, калій 0,16%, магній 0,01%; на кг: вітамін А 25 906 МО, вітамін D3 114 МО, вітамін Е 106 мг, вітамін С 19 мг, бета-каротин 0,22 мг.
ДОБАВКИ НА КГ: Харчові добавки: 3b103 (залізо) 11,5 мг, 3b202 (йод) 0,4 мг, 3b405 (мідь) 1,9 мг, 3b502 (марганець) 2,5 мг, 3b603 (цинк) 29,6 мг; барвник - натуральна карамель. Вологий корм Hill's Science Plan Adult рекомендований для котів від 1 до 6 років. Зміцнює імунітет, підтримує здорове травлення і м'язову масу котів.

Характеристики товару

  • 85 г
  • Hill`s, США
  • індичка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Hills

Усі акції