Кошик порожній
viber
Hills
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Вологий корм для цуценят Hill’s SCIENCE PLAN Puppy з куркою HI-283

.

Вологий корм з куркою для цуценят Hill’s SCIENCE PLAN Puppy
Натисніть для збільшення фото.
155.00 грн
АРТ. HI-283 /  370 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Завітайте у світі здоров'я та смаку для вашого цуценяти з Hill’s SCIENCE PLAN Puppy - вологим кормом з куркою, спеціально розробленим для їхнього відлучення до 1 року, а також для вагітних і лактуючих сук.

Наш консервований корм у формі курячого фаршу - це не лише смачна насолода для вашого улюбленця, але й повноцінний раціон, що забезпечує повноцінний розвиток. З високоякісним білком, доповненим жирними кислотами омега-3, цей корм сприяє здоровому розвитку зору й мозку вашого цуценяти.

Переваги:

  1. Білок для м’язової маси: Наш корм містить високоякісний білок, який допомагає у формуванні м’язової маси важливої для енергійних цуценят.

  2. Легкозасвоювані інгредієнти: Забезпечте своєму улюбленцю швидке засвоєння поживних речовин та легке прибирання, завдяки легкозасвоюваним інгредієнтам.

  3. ДГК для розвитку мозку та зору: Докозагексаєнова кислота (ДГК) з риб’ячого жиру сприяє здоровому розвитку мозку та зору.

  4. Мінерали для міцності кісток і зубів: Збалансований рівень мінералів допомагає у забезпеченні міцності кісток і зубів, особливо важливого при зростанні.

  5. Антиоксиданти для підтримки імунної системи: Спеціальна суміш антиоксидантів нейтралізує вільні радикали та підсилює імунну систему цуценят.

  6. Неперевершений смак: Ваше цуценя полюбить неймовірний смак, якому воно не зможе встояти.

Даруйте своєму цуценяті найкраще, обираючи Hill’s SCIENCE PLAN Puppy - корм, який підтримує здоров'я та пропонує неперевершений смак.

Склад: м’ясо та продукти тваринного походження (курятина 21 %), злаки, продукти рослинного походження, мінерали, олії та жири.

ДОБАВКИ НА КГ: Харчові добавки: 3b103 (Залізо) 9,6мг, 3b202 (Йод) 0,3мг, 3b405 (Мідь) 1,6мг, 3b502 (Марганець) 2,1мг, 3b603 (Цинк) 24,6мг.

АНАЛІТИЧНИЙ СКЛАД: Білок 6,8%, Вміст жиру 5,3%, Сира клітковина 1,2%, Сира зола 2,0%, Волога 76,0%, на кг: Вітамін А 19.330МO, Вітамін D3 406МO.

Характеристики товару

  • 370 г
  • Hill`s, США
  • курка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Hills

Усі акції