Кошик порожній
viber
Alpha Spirit
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Alpha Spirit Rabbit Adult Cat: Повнораціонний вологий корм для дорослих котів з кроликом AS-67

Вологий корм з кроликом для дорослих котів Alpha Spirit Rabbit for Adult Cats
Натисніть для збільшення фото.
118.80 грн
АРТ. AS-67 /  200 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Даруємо вашому коту найкраще! Alpha Spirit представляє повнораціонний вологий корм для дорослих котів - Rabbit Adult Cat, що містить 93% м'яса курки та кролика. Цей продукт розроблений для задоволення потреб навіть найвибагливіших котів всіх порід.

Переваги Alpha Spirit Rabbit Adult Cat:

  1. Висока поживна цінність: Завдяки високому вмісту м'яса курки та кролика, цей вологий корм забезпечить вашого кота всіма необхідними поживними речовинами.

  2. Беззерновий та безглютеновий: Рецептура корму виключає вміст зерна та глютену, що робить його ідеальним вибором для котів з особливими вимогами до харчування.

  3. Смачна рецептура у вигляді паштету: Ваш кіт буде насолоджуватися ніжною та смачною текстурою корму, який має форму паштету.

  4. Здоров'я зору та серця: Добавка таурину важлива для здоров'я зору та серця вашого улюбленця, допомагаючи забезпечити йому довге та активне життя.

  5. Вироблено в Іспанії з преміальних інгредієнтів: Alpha Spirit використовує тільки найвищої якості інгредієнти для виробництва своїх кормів.

Інгредієнти та харчові добавки: Склад Alpha Spirit Rabbit Adult Cat включає курку (63% - м'ясо, печінка, серце) та кролика (30% - м'ясо, печінка, серце), овочі, желатин, подрібнену м'якість буряка, спеції та маніок. З додаванням вітамінів A, D3, E та мінералів, таких як марганець, залізо, мідь, цинк та йод. З вмістом таурину на рівні 0,4%.

Аналітичні складові: Сирий протеїн 10,4%, сира клітковина 1,2%, сирий жир 5,9%, сира зола 2%, вологість 79,1%, кальцій 0,22%, фосфор 0,17%. Обмінна енергія в 1 кг - 1003 ккал (4197 кДж).

Рекомендуємо подавати корм кімнатної температури. Після відкриття зберігайте в холодильнику та використовуйте протягом 24 годин.

Забезпечте свого улюбленця найкращим! Замовляйте Alpha Spirit Rabbit Adult Cat зараз та зробіть кожен прийом їжі для вашого кота справжнім гастрономічним вибором!

Характеристики товару

  • 200 г
  • ALPHA SPIRIT, Іспанія
  • кролик

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Alpha Spirit

Усі акції