Кошик порожній
viber
TOMi
Оценить 
4.0 (Голосів 55)
Опис

TOMi Lamb - Суперпреміум вологий корм з ягням для собак TM-34

Вологий корм з ягням для собак TOMi lamb
Натисніть для збільшення фото.
65.00 грн
АРТ. TM-34 /  400 г
159.00 грн
АРТ. TM-40 /  1.2 кг Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

TOMi Lamb - це суперпреміум вологий корм для собак, виготовлений з високоякісного м'яса ягняти в апетитному соусі. Цей консервований корм призначений для різномаїття щоденного раціону вашого чотирилапого друга та надання йому додаткових поживних речовин, вітамінів та мінералів.

Особливості:

  1. Високоякісне м'ясо ягняти: TOMi Lamb виготовлений із відбірної сировини - високоякісного м'яса ягняти, що гарантує вашому улюбленцеві смачний та поживний обід.

  2. Біотин для здоров'я шкіри та шерсті: Біотин, входять до складу вологого корму, сприяє збереженню здоров'я шкіри та шерсті собаки, роблячи її блискучою та доглянутою.

  3. Виробництво в Німеччині: Консерви TOMi виробляються на заводах одного з найбільших європейських виробників в Німеччині, використовуючи сировину найвищої якості. Це гарантує корисність, збалансованість та неймовірний смак кормів TOMi.

  4. Без ГМО та шкідливих домішок: Продукти TOMi не містять ГМО, консервантів, штучних барвників та ароматизаторів, забезпечуючи вашому улюбленцеві природну та безпечну їжу.

Зробіть вибір на користь якісного харчування для свого улюбленця - оберіть TOMi Lamb, щоб подарувати йому смачний, здоровий та збалансований раціон.

ІНГРЕДІЄНТИ: м’ясо та продукти тваринного походження (60% м’яса, з них мін. 5% м’яса ягняти), злаки, мінерали, інулін – 0,1%.

ДОБАВКИ на кг: вітамін D3 – 250 МО, вітамін Е – 15 мг, мідь – 1 мг, біотин – 20 мкг, марганцю сульфат моногідрат – 1 мг, цинку сульфат моногідрат – 15 мг.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 8%, жир – 4,5%, зола – 2,5%, клітковина – 0,5%, вологість – 81%.

Подробнее

Характеристики товару

  • "TOMi", Німеччина
  • ягня

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд TOMi

Усі акції