Кошик порожній
viber
HalfHalf
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Half&Half: Вологий корм для активних дорослих котів з качкою у соусі - Збережіть здоров'я та енергію вашого улюбленця HH-28

Вологий корм шматочки з тунцем у соусі для дорослих котів Half&Half
Натисніть для збільшення фото.
21.31 грн
АРТ. HH-28 /  100 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Half&Half представляє новий вологий корм для стерилізованих котів - шматочки з тунцем у соусі, з класичною та приємною на смак комбінацією курки та риби, яку ваші вибагливі улюбленці обожнюють.

З високим відсотком вологи, наш корм сприяє підтримці водного балансу котиків, особливо тих, хто споживає сухий корм та може не випивати достатньо води. Це важливо для запобігання сечокам’яної хвороби.

Наш полегшений за калорійністю вологий раціон ідеально підходить як дієтичне доповнення до сухого корму для стерилізованих, малоактивних котів, включаючи літніх улюбленців. Зменшена кількість сирого жиру в нашому кормі сприяє полегшенню травлення, сприяючи здоров’ю печінки та підшлункової залози котів.

Оберіть Half&Half - ваш улюбленець отримає не лише смачний, але й збалансований раціон, що допоможе йому залишатися щасливим та здоровим.

Склад: м’ясо та продукти тваринного походження у шматочках (85 %, з яких курка 75 %), риба та продукти з риби (з яких тунець 10 %), мінерали, продукти рослинного походження.

Аналітичний склад: сирий білок – 8.5 %, сирий жир – 3.0 %, сира клітковина – 0.4 %, вологість 83.0 %, сира зола – 2.1 %.

Добавки (на кг): таурин – 1000 мг, вітамін Е – 100 мг, цинк – 10 мг, марганець – 2 мг, йод – 0.7 мг, мідь – 2 мг, залізо – 2 мг, біотин – 100 мкг, вітамін D3 – 300 МО.

Енергетична цінність: 71.0 ккал/100 г

Характеристики товару

  • 100 г
  • HalfHalf, Україна
  • тунець

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд HalfHalf

Усі акції