Кошик порожній
viber
HalfHalf
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Half&Half: Вологий корм для дорослих котів з лососем у желе - Збалансоване харчування для щасливого кота HH-26

Вологий корм шматочки з лососем у желе для дорослих котів Half&Half
Натисніть для збільшення фото.
21.31 грн
АРТ. HH-26 /  100 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Half&Half радить вам спробувати наш вологий корм з лососем у желе - ідеальне поєднання для дорослих котів різних статур та особливостей. Це особливо корисно для котів щільної статури, схильних до набору зайвої ваги, довгошерстих котів з проблемами слізних плям, а також для звичайних ласунів.

Високий відсоток вологи в нашому кормі допомагає підтримувати водний баланс котів, особливо тих, що харчуються сухим кормом і можуть не випивати достатньо води. Це важливо для профілактики сечокам’яної хвороби.

Наш оптимальний за калорійністю вологий раціон є ідеальним доповненням до сухого корму для дорослих котів. Він не лише підтримує активність вашого улюбленця, але і задовольняє його енергетичні потреби.

Зменшена кількість сирого жиру в нашому кормі сприяє полегшенню травлення, що оптимально для здоров’я печінки та підшлункової залози котів. Оберіть Half&Half - забезпечте своєму коту смачне та збалансоване харчування для щасливого та здорового життя.

Cклад: м’ясо та продукти тваринного походження у шматочках (85%, з яких курки 75%), риба та рибні продукти (з яких лосось 10%), мінерали, продукти рослинного походження.

Аналітичний склад: сирий білок - 8,0 %, сирий жир - 4,5 %, сира клітковина - 0,4 %, вологість - 83,0 %, сира зола - 2,2 %.

Харчові добавки: таурин – 1000 мг, вітамін E – 100 мг, цинк – 10 мг, марганець – 2 мг, йод – 0,7 мг, мідь – 2 мг, залізо – 2 мг, біотин – 100 мкг, вітамін D3 – 300 МО. Технологічні добавки: камедь касії - 2160 мг.

Енергетична цінність: 77,5 ккал/ 100 г.

Характеристики товару

  • 100 г
  • HalfHalf, Україна
  • лосось

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд HalfHalf

Усі акції