Кошик порожній
viber
TOMi
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

TOMi Sterilised Salmon in Jelly – Суперпреміум вологий корм для стерилізованих кішок та кастрованих котів TM-73

Вологий корм ЛОСОСЬ В ЖЕЛЕ для стерилізованих котів TOMi Sterilised Salmon in Jelly
Натисніть для збільшення фото.
39.00 грн
АРТ. TM-73 /  85 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Стерилізація кішок та кастрація котів змінює їхній метаболізм. TOMi Sterilised Salmon in Jelly – це ідеальне рішення для господарів, які прагнуть забезпечити своїх стерилізованих улюбленців збалансованим та смачним харчуванням.

Основні переваги:

  1. Низький вміст жиру для здоров’я серцево-судинної системи: TOMi Sterilised Salmon in Jelly адаптований під метаболізм стерилізованих кішок і кастрованих котів, гарантуючи оптимальний вміст жиру для здоров'я їхнього серцево-судинного вузла.

  2. Низька калорійність для уникнення ожиріння: Зменшення калорійності допомагає уникнути переїдання, знижуючи ризик ожиріння та діабету у вашого улюбленця.

  3. Комбінована форма м'яса та овочевого желе: Спеціально розроблена формула подарує вашому коту смачний мікс м'яса та благородного лосося в овочевому корисному желе, ідеально підходячи для тварин після стерилізації.

  4. Беззерновий рецепт та високий вміст м'яса: Склад TOMi Sterilised Salmon in Jelly підкреслює його беззерновий рецепт та високий вміст м'яса – не менше 55%, з додаванням 5% лосося.

  5. Багатий мінеральний комплекс та інші корисні добавки: Збалансований мінеральний комплекс спрямований на підтримку нирок, зміцнення імунної системи, покращення стану шерсті та шкіри, та здоров'я зубів.

  6. Підходить для стерилізованих котів різного віку: TOMi Sterilised Salmon in Jelly – ідеальний вибір для стерилізованих кішок та кастрованих котів усіх порід та вікових категорій.

Замовте TOMi Sterilised Salmon in Jelly вже сьогодні та подаруйте своєму улюбленцеві найкраще харчування для його здоров'я та активності!

ІНГРЕДІЄНТИ: м’ясо та м’ясні субпродукти 55%, риба та рибні субпродукти (зокрема 5% лосось), овочі, мінерали, інулін (0,1%).

ДОБАВКИ на кг: вітамін D3 – 250 МО, вітамін Е – 15 мг, мідь – 1 мг, марганець – 1 мг, біотин 20 мкг, таурин – 445 мг, залізо, цинк – 15 мг.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 8%, жир – 3%, зола – 1,5%, клітковина – 0,5%, вологість – 83%.

Характеристики товару

  • 85 г
  • 1 шт
  • TOMi. Німеччина
  • лосось

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд TOMi

Усі акції