Кошик порожній
viber
Savory
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Вологий корм для стерилізованих котів, ягня з журавлиною Savory Cat Pouch for Sterilised, with Lamb and Cranberry in Gravy SV-61

Вологий корм для стерилізованих котів, ягня з журавлиною Savory Cat Pouch for Sterilised, with Lamb and Cranberry in Gravy
Натисніть для збільшення фото.
42.00 грн
АРТ. SV-61 /  85 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Savory шматочки ягняти з журавлиною в соусі - Вологий Суперпреміум Корм для Кастрованих та Стерилізованих Котів і Кішок

Стерилізація та кастрація вашого улюбленого чотирилапого друга - важливий крок у догляді за його здоров'ям і щасливим життям. Після цих процедур змінюється обмін речовин у вашої кішки або кота, і важливо забезпечити їм відповідне харчування, щоб зберегти їхнє оптимальне здоров'я та вагу.

Наш вологий корм суперпреміум класу "Savory шматочки ягняти з журавлиною в соусі" спеціально розроблений для задоволення потреб кастрованих та стерилізованих кішок та котів. Ця високоякісна формула містить натуральні інгредієнти, які забезпечують вашому пухнастому другові все необхідне для здорового життя.

Основні переваги нашого корму:

  1. Вологість для водного балансу: Стерилізація і кастрація можуть змінювати водний баланс у вашого улюбленця, і висока вологість нашого корму допомагає уникнути засолювання і підвищення концентрації сечі. Це особливо важливо для здоров'я сечовивідних шляхів.

  2. Ягнячий білок: Ягнячий білок є легкозасвоюваним джерелом білка, який не містить холестерину та багатий на мікроелементи. Він сприяє підтримці здорового м'язової маси та активного способу життя.

  3. Журавлина для здоров'я сечовивідних шляхів: Журавлина є незамінним продуктом у раціоні котів та кішок. Вона підкислює сечу і регулює кислотність середовища, уникнувши утворення піску у сечовивідних шляхах.

Завдяки нашому вологому корму "Savory шматочки ягняти з журавлиною в соусі"  ви зможете забезпечити вашому пухнастому другу не тільки смачну їжу, але й збалансоване харчування, необхідне для збереження його здоров'я після стерилізації чи кастрації. Обирайте найкраще для свого улюбленця і бачте, як він залишається щасливим і здоровим кожен день.

Склад: м'ясо та продукти тваринного походження (85% у шматочках, з яких 4% ягня), фрукти (1% дегідрованої журавлини, що еквівалентно 4% журавлини), продукти рослинного походження, екстракт рослинного білка, мінерали, цукри.

Аналітичний склад: сирий білок – 9%, сирий жир – 3%, сира зола – 2,1%, сира клітковина – 0,3%, вологість – 83%.

Добавки на 1 кг. Харчові добавки: таурин (3а370) – 1000 мг, вітамін Е (3а700) – 100 мг, цинк (3b603) – 10 мг, марганець (3b503) – 2 мг, йод (3b202) – 0,7 мг, мідь (3b405) – 2 мг, залізо (3b103) – 2 мг, біотин (3а880) – 100 мкг, вітамін D3 (3a671) – 300 МО.

Енергетична цінність: 72 ккал/ 100 г

Рекомендації щодо годування:

Вага кота (кг) Паучів на день
(лише вологий корм) Паучів на день
(комбіноване годування)
2-4 2-3 1-1,5
4-6 3-4 1,5-2
*норми годування є середньостатистичними, та можуть корегуватися на +-20% в залежності від активності улюбленця, метаболізму та температур навколишнього середовища

Характеристики товару

  • 85 г
  • Країни, ЄС
  • м'ясо

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Savory

Усі акції