Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
4.0 (Голосів 74)
Опис

Brit Paté & Meat Dog Turkey: Вологий корм для собак із справжніми шматочками м'яса BR-312

Вологий корм для собак, з індичкою Brit Paté & Meat Dog Turkey
Натисніть для збільшення фото.
134.00 грн
АРТ. BR-312 /  400 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Brit Paté & Meat Dog Turkey - це високоякісний вологий корм для собак, який призначений для задоволення гастрономічних потреб вашого чотирилапого друга. Збалансована формула цього корму враховує найвищі стандарти якості та харчування.

Особливості:

  1. Справжні шматочки м'яса: Кожна порція містить справжні шматочки індички, що надає корму неперевершений смак та текстуру, що зацікавить навіть найвибагливіших пухнастих друзів.

  2. Високий вміст якісного м'яса: Забезпечує високий вміст якісного м'яса, що додає смаковість та запах, задовольняючи природні апетити собак.

  3. Щадна обробка: М'ясо обробляється за щадними технологіями, що дозволяє зберегти корисні властивості та харчову цінність сировини.

  4. Ідеальна добавка до гранульованого корму: Brit Paté & Meat Dog Turkey може використовуватися як самостійний корм або як доповнення до гранульованого корму, поліпшуючи смакові властивості та забезпечуючи додатковий приплив вологи в раціон.

  5. Без глютену, сої та ГМО: Корм відповідає високим стандартам безпеки та відсутності шкідливих домішок, відповідаючи потребам та обмеженням собак з різними харчовими чутливостями.

Інструкції з годування: Рекомендована порція може змінюватися залежно від розміру, віку та активності вашої собаки. Забезпечте своєму улюбленцеві доступ до свіжої питної води, щоб забезпечити відповідний гідратований стан.

Оберіть Brit Paté & Meat Dog Turkey для того, щоб порадувати свого улюбленця смачним та збалансованим харчуванням!

Склад: м'ясо індички 26%, м'ясо курки 24%, ціла печінка курки 8%, серце і легені 12%, бульйон 28,5%, мінерали 1%, лососева олія 0,5%.

Аналітичні складові: сирий протеїн 11,0%, жир 9,0%, сира зола 6,5%, вологість 75,0%, сира клітковина 0,4%.

Харчові добавки в 1 кг: вітамін D3 (E671) 250 IU, вітамін E (3a700) 100 мг, цинк (3b606) 15 мг, залізо (E1) 10 мг, марганець (E5) 3 мг, йод (3b201) 0,75 мг, мідь (E4) 0,5 мг, біотин 0,2 мг.

Характеристики товару

  • 400 г
  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • індичка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції