Кошик порожній
viber
CattyMan
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Вологий корм для котів УРІНАРІ КУРКА З МАКРЕЛЛЮ схильних до СКХ CattyMan Urinary Care Chicken Feast DM-71

Вологий корм для котів УРІНАРІ КУРКА З МАКРЕЛЛЮ схильних до СКХ CattyMan Urinary Care Chicken Feast
Натисніть для збільшення фото.
43.00 грн
АРТ. DM-71 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

CattyMan УРІНАРІ КУРКА З МАКРЕЛЛЮ - це не просто консерви для котів, а відмінний дієтичний раціон, розроблений спеціально для турботи про здоров'я вашого улюбленця. Ці консерви призначені для котів, які мають схильність до сечокам'яної хвороби (СКХ), і можуть бути використані як повноцінний або додатковий корм для дорослих котів і кошенят від 2-х місяців.

Сечокам'яна хвороба є серйозним питанням для котів, і CattyMan Urinary Care призначений для ефективного запобігання цього захворювання. Рецепт цих консервів спрямований на зміну pH сечі, підкислюючи її, щоб уникнути утворення струвітів. Це допомагає не лише у профілактиці сечокам'яної хвороби, але й сприяє розчиненню каменів, які вже можуть утворитися.

Консерви CattyMan Urinary Care містять в собі смачну комбінацію курячого м'яса та макрелі в желе, що забезпечує вашого кота не тільки корисними речовинами, але і задоволенням від смачного харчування. Цей продукт допомагає утримувати здоров'я сечовивідних шляхів та стимулює розвиток міцного імунітету вашого пухнастого друга.

Забезпечте своєму коту найкращий догляд та смачне харчування з консервами CattyMan Urinary Care, які ретельно розроблені, щоб зробити кожен шматочок корисним і смачним для вашого улюбленця.

ІНГРЕДІЄНТИ: куряче філе, макрель, крабові палички, кукурудзяний крохмаль, порошок яєчного жовтка, порошок зеленого чаю, екстракт морського гребінця.

ДОБАВКИ на кг: агар (E 406), гуарова камедь (Е 412), камедь ріжкового дерева (E 410), вітамін E (3a700), лізин, водорозчинна дієтична клітковина, цитрат калію (E 332), таурин, натуральний харчовий барвник (Monascus).

КАЛОРІЙНІСТЬ: 71 ккал/100г.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 9,5%, жир – 0,1%, клітковина – 1%, зола – 2%, вологість – 89%.

НОРМИ ГОДУВАННЯ

– кошенята – 1-2 пауча на добу;
– дорослі коти – 2-3 пауча на добу.

Характеристики товару

  • 45 г
  • CattyMan HA Co., Ltd. Японія
  • курка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд CattyMan

Усі акції