Кошик порожній
viber
CattyMan
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Вологий корм ДЛЯ КОШЕНЯТ ТУНЕЦЬ ІЗ МАКРЕЛЛЮ CattyMan Fish Feast for Kittens DM-70

Вологий корм ДЛЯ КОШЕНЯТ ТУНЕЦЬ ІЗ МАКРЕЛЛЮ CattyMan Fish Feast for Kittens
Натисніть для збільшення фото.
53.00 грн
АРТ. DM-70 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

CattyMan ТУНЕЦЬ ІЗ МАКРЕЛЛЮ - це ідеальний вологий корм для кошенят, що підростають, створений з розумінням їхніх особливих потреб та важливості збалансованого харчування протягом перших місяців життя. Цей консервований корм може використовуватися як основний або додатковий елемент раціону для кошенят у віці від відлучення до 12 місяців.

Основні переваги:

  1. Високий вміст білка: Ретельно приготовані філе тунця, макрелі та курки входять до складу цього корму, забезпечуючи кошенятам високий вміст легкозасвоюваного білка. Білок є основною будівельною речовиною для росту та розвитку м'язової тканини.

  2. Збалансований раціон: Корм містить відмінну комбінацію інгредієнтів, що взаємодоповнюють один одного, забезпечуючи збалансований раціон для правильного росту та розвитку.

  3. Підтримка здоров'я кишківника: Додані пребіотики (галактоолігосахариди та полідекстроза) сприяють формуванню здорової кишкової мікрофлори, покращують процеси травлення та знижують ризик різних захворювань шлунково-кишкового тракту.

  4. Здорова шерсть та шкіра: Корм також сприяє здоров'ю шерсті та шкіри завдяки своїм корисним складовим, що підтримують зовнішній вигляд та загального добробуту кошенят.

Обирайте CattyMan ТУНЕЦЬ ІЗ МАКРЕЛЛЮ для того, щоб надати вашим кошенятам смачний та поживний харчовий продукт, який відповідає їхнім вимогам і сприяє їхньому здоров'ю.

ІНГРЕДІЄНТИ: тунець, макрель, куряче філе, кукурудзяний крохмаль, порошок зеленого чаю, соєва олія, екстракт морського гребінця.

ДОБАВКИ на кг: агар (E406), гуарова камедь (Е412), камедь ріжкового дерева (E410), вітамін E (3a700), галактоолігосахариди (GOS), полідекстроза, хлорид кальцію, дигідрофосфат кальцію, таурин, натуральний харчовий барвник (Monascus).

КАЛОРІЙНІСТЬ: 75 ккал/100г.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 10%, жир – 2%, клітковина – 0,5%, зола – 1,5%, вологість – 88%.

НОРМИ ГОДУВАННЯ

– для кошенят до 1,5 кг – 3-4 паучі/день;
– для кошенят 1,5-3 кг – 4-6 паучів/день;
– для кошенят 3-4,5 кг – 6-8 паучів/день.

Характеристики товару

  • 60 г
  • CattyMan HA Co., Ltd. Японія
  • тунець

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд CattyMan

Усі акції