Кошик порожній
viber
Savory
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Вологий корм для дорослих котів, ягня з буряком Savory Cat Pouch for Adult, with Lamb and beetroot in Gravy SV-58

Вологий корм для дорослих котів, ягня з буряком Savory Cat Pouch for Adult, with Lamb and beetroot in Gravy
Натисніть для збільшення фото.
42.00 грн
АРТ. SV-58 /  85 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Представляємо вашим дорослим котам вишукане харчування з вологим кормом "Savory шматочки ягняти з буряком в соусі" - витвір суперпреміум класу, призначений для задоволення вишуканих смакових переваг ваших улюбленців.

Висока вологість цього корму - не тільки джерело смакового задоволення для вашого кота, але й важливий елемент для підтримки його водного балансу. Це допомагає уникнути засолювання і підтримує оптимальну концентрацію сечі, зменшуючи ризик проблем із сечовивідними шляхами.

Лосось, що входить до складу корму, - легкозасвоюване джерело білка, яке не містить холестерину і багате на мікроелементи, необхідні для повноцінного здоров'я кота.

Доданий буряк - це не тільки смачний і натуральний компонент, а й важливий для правильної роботи кишківника. Він сприяє підтримці здорової травної системи та регулює її функціонування.

Оберіть "Savory шматочки ягняти з буряком в соусі", щоб забезпечити свого кота не тільки розкішними смаками, але і високоякісним та збалансованим харчуванням для його загального здоров'я та життєвого комфорту.

Склад: м'ясо та продукти тваринного походження (85% у шматочках, з яких 4% ягня), овочі (1% дегідрованого буряка, що еквівалентно 4% буряка), продукти рослинного походження, екстракт рослинного білка, мінерали, цукри.

Аналітичний склад: сирий білок – 9%, сирий жир – 3,5%, сира зола – 2,1%, сира клітковина – 0,3%, вологість – 83%.

Добавки на 1 кг. Харчові добавки: таурин (3а370) – 1000 мг, вітамін Е (3а700) – 100 мг, цинк (3b603) – 10 мг, марганець (3b503) – 2 мг, йод (3b202) – 0,7 мг, мідь (3b405) – 2 мг, залізо (3b103) – 2 мг, біотин (3а880) – 100 мкг, вітамін D3 (3a671) – 300 МО

Енергетична цінність: 74 ккал/ 100 г

Рекомендації щодо годування:

Вага кота (кг)Паучів на день
(лише вологий корм)
Паучів на день
(комбіноване годування)
2-42-31-1,5
4-63-41,5-2
*норми годування є середньостатистичними, та можуть корегуватися на +-20% в залежності від активності улюбленця, метаболізму та температур навколишнього середовища 

Характеристики товару

  • 85 г
  • Країни, ЄС
  • м'ясо, ягня

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Savory

Усі акції