Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
5.0 (Голосів 64)
Опис

Brit Paté & Meat Dog Puppy - Вологий корм для цуценят з куркою BR-319

Вологий корм для цуценят, з куркою Brit Paté & Meat Dog Puppy
Натисніть для збільшення фото.
134.00 грн
АРТ. BR-319 /  400 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Brit Paté and Meat Chicken: Беззерновий вологий корм для цуценят з куркою та індичкою

Brit Paté and Meat Chicken - це високоякісний вологий корм для цуценят від Brit, який пропонує беззернову, гіпоалергенну формулу супер-преміум класу. Ось деякі ключові особливості цього корму:

  1. Беззернова формула: Даний корм розроблений без використання зернових і може бути ідеальним вибором для цуценят зі схильністю до алергій чи чутливим травленням.

  2. Гіпоалергенна формула: Збалансована формула спрямована на зменшення ризику алергічних реакцій, що особливо важливо для цуценят із чутливим шлунково-кишковим трактом.

  3. 70% курки та яловичини: Високий вміст м'яса, зокрема курки та яловичини, надає цуценятам необхідний білок та інші поживні речовини для здоров'я та росту.

  4. Чистий м'ясний паштет: Унікальна комбінація справжніх м'ясних шматків та паштету може задовольнити вибагливий смак маленьких гурманів.

  5. Ідеальне доповнення до гранул: Цей вологий корм може слугувати ідеальним доповненням до сухого корму, поліпшуючи приймання їжі та доповнюючи рідинами.

  6. Без глютену, сої та ГМО: Як і інші продукти Brit, цей корм відсутність глютену, сої та ГМО, що робить його відповідним для цуценят із різними харчовими потребами та обмеженнями.

Brit Paté and Meat Chicken - це корм, створений з дбалістю про харчування цуценят, забезпечуючи їм смачні та поживні страви.

Склад: м'ясо курки 29%, м'ясо індички 21%, ціла печінка курки 8%, серце і легені 12%, бульйон 28,5%, мінерали 1%, лососева олія 0,5%.

Аналітичні складові: сирий протеїн 11,5 %, жир 8,0 %, сира зола 6,0 %, вологість 75,0 %, сира клітковина 0,4 %.

Харчові добавки в 1 кг: вітамін D3 (E671) 250 IU, вітамін E (3a700) 100 мг, цинк (3b606) 15 мг, залізо (E1) 10 мг, марганець (E5) 3 мг, йод (3b201) 0,75 мг, мідь (E4) 0,5 мг, біотин 0,2 мг.

Характеристики товару

  • 400 г
  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • курка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції