Кошик порожній
viber
Royal Canin
Оценить 
4.0 (Голосів 61)
Опис

Royal Canin HYPOALLERGENIC - Гіпоалергенна Дієта для Собак з Небажаною Реакцією на Корм RC-505

Гіпоалергенна ДІЄТА ДЛЯ СОБАК У ВИПАДІ НЕБАЖАЛЬНОЇ РЕАКЦІЇ НА КОРМ Royal Canin HYPOALLERGENIC
Натисніть для збільшення фото.
187.20 грн
АРТ. RC-505 /  400 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Royal Canin HYPOALLERGENIC - це високоякісний лікувальний корм для собак, спеціально розроблений для тварин з небажаною реакцією на корм та харчовою алергією. Цей повнораціонний дієтичний корм володіє унікальним складом, який сприяє подоланню порушень функції шкіри та травного тракту.

Основні переваги HYPOALLERGENIC від Royal Canin:

  1. Гідролізовані білки: Знижують ризик алергічних реакцій завдяки низькій молекулярній масі, що полегшує їх засвоєння та перетравлення.

  2. Бар'єрна функція шкіри: Спеціальна формула підтримує природний захисний бар'єр шкіри, зменшуючи ризик подразнень та запалень.

  3. Широкий спектр показань: Призначений для собак з харчовою алергією, атопічним дерматитом, хронічною діареєю, запальними захворюваннями кишківника та іншими порушеннями травного тракту.

  4. Протипоказання для гострого панкреатиту та періоду вагітності/лактації: Гарантує безпечне та ефективне годування для собак з високим ризиком гострого панкреатиту чи в період вагітності та лактації.

Рекомендації використання:

  • Перед початком годування, консультуйтеся з ветеринарним лікарем.
  • Годуйте HYPOALLERGENIC від 3 до 8 тижнів. При зникненні симптомів кормової непереносності, продовжуйте годування протягом усього життя тварини.
  • Забезпечте постійний доступ до питної води для вашого улюбленця.

Оберіть Royal Canin HYPOALLERGENIC для здоров'я та добробуту вашого собаки. Захистіть його від харчових алергій та забезпечте повноцінне харчування від провідного виробника дієтичних кормів.

ІНГРЕДІЄНТИ:
субпродукти рослинного походження, екстракти рослинних протеїнів, олії та жири, м'ясо та м'ясні субпродукти, мінеральні речовини. Відібрані джерела протеїнів: гідролізований концентрат соєвого білка, гідролізат субпродуктів м'яса птиці. Відібране джерело вуглеводів: гороховий крохмаль.
ДОБАВКИ (на 1 кг):
харчові добавки: вітамін A - 3000 МО; вітамін D3 - 320 МО; E1 (залізо) - 11 мг; E2 (йод) - 1 мг; E4 (мідь) - 3,8 мг; E5 (марганець) - 15 мг; E6 (цинк) - 36 мг.
Технологічні добавки: клиноптилоліт осадового походження - 2,5 г.
АНАЛІТИЧНІ КОМПОНЕНТИ:
сирий протеїн - 6,4%; сирий жир - 3,5%; сира зола - 2,0%; сира клітковина - 1,5%; вологість - 74,0%; ЕПК & ДГК - 0,12%; незамінні жирні кислоти (лінолева кислота) - 1,4%.

Характеристики товару

  • 400 г
  • "Royal Canin"
  • при алергіях

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Royal Canin

Усі акції