Кошик порожній
viber
Royal Canin
Оценить 
5.0 (Голосів 62)
Опис

ВЕТЕРИНАРНА ДІЄТА ДЛЯ КОТІВ У ПЕРІОДИ АДАПТАЦІЇ Royal Canin CALM RC-520

ВЕТЕРИНАРНА ДІЄТА ДЛЯ КОТІВ У ПЕРІОДИ АДАПТАЦІЇ Royal Canin CALM
Натисніть для збільшення фото.
1,056.00 грн
АРТ. RC-520 /  2 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Royal Canin CALM: Ветеринарна дієта для котів у періоди адаптації

Вашому улюбленому пухнастому другові потрібна підтримка під час стресових ситуацій? Royal Canin CALM - це ідеальний вибір для забезпечення вашого кота найкращою доглядовою ветеринарною дієтою. В цьому унікальному описі ми розглянемо, як цей продукт допомагає котам пройти періоди адаптації з комфортом та спокоєм.

Показання:

Допомога в стресових ситуаціях: Чи то переїзд, відпустка, або народження нового члена родини, CALM допомагає зменшити стрес у вашого кота.
Допомога при виникненні супутніх проблем: CALM також сприяє підтримці здорової шкіри, оптимального травлення та сечовиведення.
Протипоказання:

Зріст, вагітність/лактація: CALM призначений для дорослих котів і не рекомендується для молодих тварин або тих, що перебувають в стані вагітності чи годування.
Контроль емоційного стану:
CALM містить гідролізат молочного протеїну (альфа-S1 казеїн) та L-триптофан, які сприяють регулюванню емоційного стану. Це допомагає вашому коту відчувати себе спокійніше та менше схильним до стресу.

Бар'єрна функція шкіри:
Комбінація нікотинаміду, інозитолу, холіну, гістидину і пантотенової кислоти допомагає підтримувати здорову шкіру та зменшити втрату води через неї, підвищуючи її бар'єрну функцію.

Підтримка здорового травлення:
CALM містить легкозасвоювані білки, пребіотики, буряковий жом, рис та риб'ячий жир для забезпечення безпечного травлення.

Виведення грудочок шерсті:
Збалансоване співвідношення ферментованої та неферментованої клітковини сприяє виведенню грудочок шерсті, а подорожник полегшує процес випорожнення.

Рекомендації:
Раціон CALM рекомендується вживати протягом 2-3 місяців, а також можна застосовувати протягом усього життя кота. Почніть годувати CALM за 10 днів до стресової події, щоб ваш кіт міг звикнути до нового раціону. Завжди консультуйтеся з ветеринарним лікарем перед зміною дієти кота та забезпечуйте доступ до питної води.

СКЛАД:

Дегідратовані протеїни м'яса птиці, крохмаль, рис, пшеничний глютен*, гідролізат тваринних білків, рослинна клітковина, тваринні жири, буряковий жом, риб'ячий жир, оболонка та насіння подорожника, соєва олія, фруктоолігосахариди, олія огірочника,
гідролізований молочний протеїн*, екстракт чорнобривців прямостоячих (джерело лютеїну).
*L.I.P. - білки, відібрані за принципом оптимальної засвоюваності.
**На кг: гідролізований молочний протеїн - 1,24 г, триптофан - 2,8 г.

ДОБАВКИ (НА КГ):
Харчові добавки: Вітамін А - 24900 МО; Вітамін D3 - 800 МО; E1 (залізо) - 40 мг; E2 (йод) - 2,8 мг; Е4 (мідь) - 8 мг; Е5 (марганець) -54 мг; Е6 (цинк) - 202 мг; Е8 (селен) - 0,1 мг. Технологічні добавки -3,6 г. Консерванти. Антиоксиданти.

АНАЛІТИЧНІ КОМПОНЕНТИ:
Сирий протеїн - 36%; сирий жир - 11%; мінеральні речовини - 7,9%; харчова клітковина - 4%; трипсиновий гідролізат альфа-s1-казеїну - 0,94 г/кг.

Характеристики товару

  • Royal Canin,Євроюз
  • при стресі

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Royal Canin

Усі акції