Кошик порожній
viber
Wanpy
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

ВАНПІ МАРМУРОВА ЯЛОВИЧИНА ШМАТОЧКИ ласощі для собак Wanpy Beef Marbled Bites WA-60

ВАНПІ МАРМУРОВА ЯЛОВИЧИНА ШМАТОЧКИ ласощі для собак Wanpy Beef Marbled Bites
Натисніть для збільшення фото.
167.00 грн
АРТ. WA-60 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Wanpy Beef Marbled Bites - це високоякісні та смачні ласощі для собак, які можуть бути чудовим доповненням до раціону вашого улюбленця. Ось декілька ключових переваг цих ласощів:

  1. Натуральні інгредієнти: Wanpy Beef Marbled Bites містять 100% натуральних інгредієнтів, таких як мармурована яловичина та куряче м'ясо. Це забезпечує вашому вихованцю високоякісне джерело білка та інших корисних речовин.

  2. Преміум-якість: Ласощі виготовлені з уважністю до якості, кубики м'яса нагадують акуратну нарізку елітної мармурової яловичини, що може стати справжнім делікатесом для вашого улюбленця.

  3. Допомагають збалансувати раціон: Ці ласощі можуть доповнити раціон собаки, надаючи високоякісний та збалансований додаток до основного харчування.

  4. Високий вміст корисного тваринного білка: З яловичиною та куркою, ці ласощі мають високий вміст тваринного білка, який сприяє здоров'ю та активності вашого улюбленця.

  5. Контроль ваги: З низьким вмістом жиру (1%), ці ласощі можуть бути корисними для управління вагою улюбленця, особливо для тих, хто схильний до набору зайвої ваги.

  6. Мотиваційний фактор: Ідеальний розмір кубиків на один укус робить їх відмінними як заохоченням під час дресирування та навчання.

  7. Здорове травлення: Ласощі легко перетравлюються та засвоюються, що робить їх відмінним вибором для будь-якого віку собак.

  8. Апетитний смак: Запікаючись в духовці, м'ясо зберігає свої властивості, даруючи вашому улюбленцю справжню гастрономічну насолоду.

  9. Універсальність: Підходять для собак усіх розмірів і порід віком від 3 місяців.

  10. Зручне зберігання: Пакунок із замком Zіr-Lосk допомагає зберігати свіжість ласощів.

Зазначте, що ласощі слід використовувати як додаток до повноцінного харчування і що це лише 8-10% від загального добового раціону собаки.

ІНГРЕДІЄНТИ: яловичина, курка, пшеничне борошно, рослинний білок, гліцерин, крохмаль, дріжджовий екстракт, екстракт ароматизатора диму (2b0001), натрію хлорид, дозволені в ЄС і Україні харчові барвники (кармін (E120)).

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 28%, жир – 1%, клітковина – 1%, зола – 3%, вологість – 24%.

Характеристики товару

  • 100 г
  • Yantai China Pet Foods Co., Ltd.
  • яловичина

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Wanpy

Усі акції