Кошик порожній
viber
TOMi
Оценить 
5.0 (Голосів 59)
Опис

TOMi 3 ВИДИ ПТИЦІ - Суперпреміум вологий корм для собак TM-32

ТОМІ 3 ВИДИ М'ЯСА птиці консерви для собак TOMi 3 Kinds of Poultry
Натисніть для збільшення фото.
65.00 грн
АРТ. TM-32 /  400 г
159.00 грн
АРТ. TM-06 /  1.2 кг Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

TOMi 3 ВИДИ ПТИЦІ - це вишуканий суперпреміум вологий корм, створений для задоволення вибагливих смаків вашого чотирилапого друга. Кожна консерва містить високоякісне ніжне м'ясо свійської птиці, доповнене апетитним соусом, що робить кожну порцію смачною та збалансованою.

Основні переваги:

  1. Три види птиці: TOMi 3 ВИДИ ПТИЦІ пропонують вибір із трьох видів ніжного м'яса птиці, надаючи вашому улюбленцю різноманітне та поживне харчування.

  2. Поживні речовини, вітаміни та мінерали: Цей вологий корм додає різноманіття у раціон вашого собаки та забезпечує його організм додатковими поживними речовинами, вітамінами та мінералами.

  3. Біотин для здоров'я шкіри та шерсті: Склад TOMi включає біотин, який підтримує здоров'я шкіри та шерсті вашого улюбленця, надаючи йому блискучу та м'яку шерсть.

  4. Виробництво в Німеччині: Консерви TOMi виготовляються на заводах одного з найбільших європейських виробників в Німеччині, з використанням сировини найвищої якості. Це гарантує, що корми TOMi - це не лише корисна, але й дуже смачна їжа для вашого улюбленця.

  5. Без ГМО, консервантів, барвників та ароматизаторів: TOMi ретельно дотримується стандартів здорового харчування, гарантуючи відсутність ГМО та шкідливих домішок у складі кормів.

Виберіть TOMi 3 ВИДИ ПТИЦІ для вашого улюбленця, і ви отримаєте не тільки смачне, але і збалансоване та корисне харчування для його радості та здоров'я.

ІНГРЕДІЄНТИ: м’ясо та продукти тваринного походження (60% м’яса, з них 3 види м’яса птиці мін. 5% кожного виду), злаки, мінерали, інулін – 0,1%.

ДОБАВКИ на кг:
Вітамін D3 – 250 МО, вітамін Е – 15 мг, мідь – 1 мг, біотин – 20 мкг, марганцю сульфат моногідрат – 1 мг, цинку сульфат моногідрат – 15 мг.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 8%, жир – 4,5%, зола – 2,5%, клітковина – 0,5%, вологість – 81%.

Характеристики товару

  • "TOMi", Німеччина
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд TOMi

Усі акції