Кошик порожній
viber
Arterium
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Жувальні таблетки Артеріум Діа ДОГ & КЕТ - Ефективний засіб у боротьбі з діареєю у собак та котів VT-06

Таблетки жувальні для усунення діареї у собак і котів Діа ДОГ & КЕТ
Натисніть для збільшення фото.
53.70 грн
АРТ. VT-06 /  1 шт
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Діа Дог & Кет - Жувальні таблетки для усунення діареї у собак і котів

Опис: Діа Дог і Кет - це спеціальні жувальні таблетки, розроблені для ефективного усунення діареї у собак і котів. Завдяки збалансованому складу натуральних інгредієнтів, цей препарат допомагає розв'язувати проблеми, пов'язані з гострою діареєю, шляхом симптоматичного лікування.

Основні функції:

  1. Інактивація токсичних речовин у кишківнику: Дія Дог & Кет допомагає нейтралізувати токсичні речовини, які можуть бути причиною гострої діареї.

  2. Відновлення дефіциту рідини та електролітів: Препарат сприяє відновленню необхідного балансу рідини та електролітів в організмі, який може втрачатися внаслідок діареї.

  3. Відновлення мікрофлори кишківника: Збалансований склад сприяє відновленню здорової мікрофлори в кишківнику, що допомагає у розв'язання проблем травлення.

  4. Забезпечення енергетичним матеріалом: Препарат містить компоненти, які надають енергію, що може бути корисним у періоди, коли тварина може втрачати енергію через гостру діарею.

Діа Дог & Кет є зручним та ефективним засобом для допомоги у розв'язання проблем, пов'язаних з діареєю у ваших домашніх улюбленців. Рекомендовано консультуватися з ветеринаром перед використанням препарату.

Склад
Овочевий субпродукт, цукор, м'ясний субпродукт, мінеральні поживні речовини, молоко та молочні продукти, риба та рибні субпродукти, яйця та яєчні продукти.

Аналітичний склад:

Білок 22,3% Жир 4,4% Клітковина 7,2% Зола 12,2% Зола, нерозчинна в HCl 6,6% Натрій 1,2% Калій 0,6% Допоміжні речовини на 1 кг: бентоніт - монтморилоніт 40 мг.

Показання та порядок застосування
Препарат Dio Dog and Cat застосовують для зняття симптомів гострої діареї, блювоти, а також за умови закорковування кишківника волосяним покровом у котів і собак.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з ветеринарним лікарем.

Дозування

Собаки: Таблетку змішують з кормом або дають безпосередньо тварині в дозуванні: маса тіла до 10 кг - 0,5 таблетки 2 рази на добу; маса тіла до 20 кг - 1 таблетка 2 рази на добу; маса тіла понад 20 кг - 1 таблетка 3 рази на добу.

Кішки: Таблетку змішують із кормом, дають безпосередньо тварині або розчиняють у воді та дають примусово за допомогою шприца в дозуванні: маса тіла до 3 кг - 0,5 таблетки 1 раз на добу; маса тіла понад 3 кг - 1 таблетка 1 раз на добу. Рекомендований курс лікування - 5 діб або згідно з рекомендаціями ветеринарного лікаря.

Форма випуску
1 таблетка 5 г у пакетику.

Характеристики товару

  • 5 г
  • 1 шт
  • Артеріум, Україна
  • таблетки
  • діарея, шлунково-кишковий тракт

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Arterium

Усі акції