Кошик порожній
viber
Arterium
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Таблетки від гельмінтів для дрібних порід собак і котів Артеріум Енвайр VT-07

Таблетки від гельмінтів для дрібних порід собак і котів до 4 кг Енвайр
Натисніть для збільшення фото.
22.00 грн
АРТ. VT-07 /  1 табл
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Таблетки від гельмінтів для дрібних порід собак і котів Артеріум Енвайр

Опис
Таблетки від світло-жовтого до темно-жовтого кольору, з гладенькою поверхнею з вкрапленнями, плоскоциліндричні з фаскою і рискою, зі специфічним запахом. На поверхні таблеток допускається мармуровість.

Склад
1 таблетка, масою 0,5 г, містить діючі речовини: пірантелу памоат (ембонат), у перерахунку на 100% та суху речовину - 0,230 г; празиквантел, у перерахунку на 100% та суху речовину - 0,02 г.
Допоміжні речовини: целюлоза-102 мікрокристалічна, натрію кроскармелоза, цукор молочний, крохмаль картопляний, ароматизатор, стеарат кальцію, тальк.

Фармакологічні властивості
ATCvet QP52А, протинематодні та протицестодні ветеринарні препарати (QP52AA51 празиквантел, комбінації)
Широкий спектр антигельмінтної дії на круглі та стібкові гельмінти ґрунтується на фармакологічній дії складових препарату ЕНВАЙР.
Пірантел памоат (ембонат) активний проти нематод (круглих гельмінтів), впливає на їхні холінергічні рецептори, що призводить до необоротного спастичного паралічу паразитів. Нематоди виводяться з організму тварин назовні перистальтичними рухами кишківника. Празиквантел активний проти цестод (стібкових гельмінтів), швидко всмоктується через їхній тонкий покрив (тегумент). Підвищує проникність мембран для іонів кальцію, спричиняє підвищення м'язової активності, що змінюється скороченням мускулатури та спастичним паралічем, спричиняє руйнування зовнішнього покриву цестод дорослих форм. У деяких випадках тропкові гельмінти під дією празиквантелу повністю перетравлюються і не виявляються у фекаліях.

Застосування
Профілактика і лікування котів у разі ураження нематодами (Toxocara mystax, Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala) і цестодами (Dipylidium caninum, Taenia pisiformis, Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Hydatigera taeniaformis). Профілактика і лікування собак (малі породи та цуценята з 4-х тижневого віку) при ураженні нематодами (Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala, Toxocara canis, Toxascaris leonina, Trichuris vulpis) і цестодами (Dipylidium caninum, Taenia pisiformis, Taenia hydatigena, Taenia multiceps, Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis).

Дозування
Рекомендована доза - 1 таблетка на 4 кг маси тіла тварини. Залежно від віку та маси тіла тварин рекомендують такі дози: Маса тіла тварини Доза препарату, таблеток

Кішки та кошенята від 6 тижнів:

до 1 кг - 0,25

1,1-2 кг - 0,5

2,1-4 кг - 1

4,1-6 кг - 1,5

Перорально, таблетку можна приховати в кормі або безпосередньо дати тварині. Дотримання голодної дієти не потрібне. Тривалість лікування: препарат дають одноразово. У разі інтенсивних уражень гельмінтами застосовують дворазово з інтервалом 3-4 доби. Кошенят і цуценят проти круглих гельмінтів рекомендується дегельмінтизувати двічі з інтервалом 14 діб.
Профілактичну дегельмінтизацію котів, цуценят і собак дрібних порід рекомендується проводити 1 раз на квартал індивідуально.

Протипоказання
- індивідуальна чутливість до компонентів препарату; - одночасне застосування з препаратами, що містять піперазин; - застосування ослабленим і хворим тваринам, тваринам із захворюваннями печінки; - кошенята віком до 6-ти тижнів; - цуценята віком до 4-х тижнів; - не застосовувати препарат самкам за 1 тиждень до пологів.

Застереження
Слід дотримуватися рекомендованих доз при дегельмінтизації.
Препарат можна застосовувати самкам у період лактації при досягненні цуценятами 4-х тижневого віку та кошенятами 6-ти тижневого віку.

Форма випуску
По 10 таблеток у блістері. По 1 блістеру разом із листівкою-вкладкою в пачці.

Зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці окремо від харчових продуктів і кормів за температури 5 - 25 °C.
Зберігати в недоступному для дітей і тварин місці.

Характеристики товару

  • 1 таблетка
  • Артериум, Украина

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Arterium

Усі акції