Кошик порожній
viber
Kurgo
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Сумка-переноска для собак і котів Kurgo Wander Carrier KG-14

Сумка-переноска для собак і котів Kurgo Wander Carrier
Натисніть для збільшення фото.
2,941.00 грн
АРТ. KG-14 /  Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Kurgo Wander Carrier КУРГО ВАНДЕР сумка-переноска для собак і котів
Буде це тривала відпустка, поїздка в магазин, візит до ветеринара або прогулянка парком – сумка-переноска Kurgo ВАНДЕР – це все, що вам потрібно, щоби подорожувати з улюбленцем із комфортом і легкістю. У сумці може зручно розміститися собака або кіт вагою до 8 кг.

Переноска Kurgo Wander виготовлена з міцного й щільного поліестеру (щільність 600 ден). З трьох бічних сторін є вставки з міцного сітчастого матеріалу, який забезпечує відмінну циркуляцію повітря всередині сумки: вентиляційні вставки складають 21% від загальної поверхні сумки. Конструкція передбачає 2 способи завантаження улюбленця: збоку (з обох боків) і зверху. Усі входи/виходи замикаються на блискавку. Бічні входи мають дротяний каркас вздовж периметра, щоб ваш вихованець міг туди вільно зайти.

Дно сумки-переноски для собак і котів Курго Вандер посилено фібролітовою пластиною, що не дає змоги сумці прогинатися під вагою улюбленця. Для комфорту вихованця всередині сумки передбачена м’яка підстилка з поліефірного флісу, яку можна прати в пральній машині. Зовні дно виготовлено з водонепроникного матеріалу Rufftex, що гарантує захист від протікань у найрізноманітніших випадках.

Для перенесення сумки можна скористатися ручками або пристебнути наплічний ремінь, який можна регулювати завдовжки. Для ручок передбачена м’яка накладка на липучці. З бічної сторони (без сітки) тасьма ручок не прострочена вздовж периметра, утворюючи 2 петлі для фіксування переноски з допомогою автомобільного ременя безпеки під час транспортування улюбленця в автомобілі.

Усередині сумки є вшитий повідець із карабіном для пристібання до нашийника або шлеї.

Габаритні розміри сумки (ШхГхВ): 43х28х28 см.

Вага сумки: 1,13 кг.

Максимальна вага улюбленця: 8 кг.

Колір: пісочний (основний матеріал), чорний (сітчасті вставки), помаранчевий (оздоблювальний кант).

ЧИСТКА

Сумку-переноску Kurgo ВАНДЕР рекомендується чистити вручну, якщо є сильні забруднення. Хімчистка і машинне прання заборонені. Сильні забруднення видаляються точково з допомогою губки, змоченої в холодній воді. Можливе використання м’якого мила. Не використовуйте агресивні мийні засоби! Залишки мила змиваються холодною водою. Сушити накидку необхідно тільки на відкритому повітрі. Не використовуйте для сушіння пральну машину!

Знімну підстилку можна прати в прохолодній воді на делікатному режимі в пральній машині. Не використовуйте агресивні мийні засоби та відбілювачі.

Характеристики товару

  • до 8 кг
  • 43 х 28 х 28 см
  • Kurgo Products США

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Kurgo

Усі акції