Кошик порожній
viber
REX Natural Range
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Сухий корм зі свіжою куркою та рисом для кошенят REX Natural Range Kitten Chicken & Rice RX-21

Сухий корм зі свіжою куркою та рисом для кошенят REX Natural Range Kitten Chicken & Rice
Натисніть для збільшення фото.
312.00 грн
АРТ. RX-21 /  1 кг
675.00 грн
АРТ. RX-22 /  3 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Повнораціонний сухий корм Rex Natural Range Kitten Chicken and Rice для кошенят до 1 року

Корм для кошенят зі 100% натуральних інгредієнтів, основні переваги якого:

Оптимальний ріст: містить легкозасвоювані поживні речовини для надання великої кількості білка, необхідного для росту. Належний баланс вітамінів і мінералів (вітамін D, кальцій і фосфор) для підтримки розвитку кошеняти. Для шкіри та шерсті (Омега-3 та Омега-6): відповідне співвідношення Омега-3 та Омега-6 жирних кислот, життєво необхідних організму, зменшує вплив запалень, наприклад дерматиту. Корм також сприяє підтримці здоров'я шкіри та блиску шерсті. Виведення грудок шерсті: містить суміш волокон, що допомагають стимулювати кишковий транзит. Сприяє регулярному виведенню проковтнутої шерсті зі стільцем. Привабливий смак: свіжі та натуральні інгредієнти й особлива текстура корму допоможе задовольнити навіть найвибагливіші смаки. Висока засвоюваність складається з високоякісних натуральних інгредієнтів. З куркою та індичкою, що містять білки великої біологічної цінності; рис як легко засвоюваний вуглевод; і консервовані натуральні антиоксиданти.
ChatGPT
Rex Natural Range Kitten Chicken and Rice - це повноцінний сухий корм, спеціально розроблений для кошенят до 1 року. Він складається зі 100% натуральних інгредієнтів і має низку важливих переваг:

Оптимальне зростання: Корм збагачений легкозасвоюваними поживними речовинами, необхідними для підтримки активного росту кошеняти. Білок, у достатній кількості, допомагає розвитку здорових м'язів.

Баланс вітамінів і мінералів: Важливі компоненти, як-от вітамін D, кальцій і фосфор, присутні в правильному співвідношенні, сприяючи здоровому розвитку та росту кошеняти.

Здоров'я шкіри та шерсті: Корм містить оптимальне співвідношення Омега-3 та Омега-6 жирних кислот, які допомагають підтримувати здоров'я шкіри та шерсті кошеняти. Вони також зменшують запалення, такі як дерматит.

Видалення грудок шерсті: Спеціальна суміш волокон у кормі сприяє стимуляції нормального кишкового транзиту та регулярному виведенню проковтнутих шерстинок зі стільцем.

Привабливий смак: Свіжі натуральні інгредієнти та текстура корму роблять його смачним навіть для найвибагливіших кошенят.

Висока засвоюваність: Rex Natural Range Kitten Chicken and Rice складається з високоякісних натуральних інгредієнтів. Білок, що постачається куркою та індичкою, має високу біологічну цінність. Рис, як легкозасвоюваний вуглевод, забезпечує енергією ваше кошеня. Корм також містить консервовані натуральні антиоксиданти для підтримки свіжості інгредієнтів.

Rex Natural Range Kitten Chicken and Rice - це дбайливий вибір для здоров'я і добробуту вашого маленького пухнастого друга.

Інгредієнти: Куряче борошно, пшениця, рис, кукурудза, жир м'яса птиці, екстракти рослинних білків, гідролізат курячої печінки, рибне борошно, дріжджі, цикорій, жир лосося, сушена яєчна маса, яблуко, мінеральні речовини, розмарин.

Аналітичний склад: Протеїн 36%; Жир 14%; Клітковина 2%; Зола 7,5%; кальцій 1,35%; Фосфор 1,15%. Харчові добавки на 1 кг: Вітамін A 18000 ME; Вітамін D 1400 ME; Вітамін E 100 мг; Залізо 75 мг; Йод 3,5 мг; Мідь 10 мг; Марганець 7,5 мг; Селен 0,15 мг; Цинк 150 мг; Таурин 100 мг; DL-метіонін 100 мг. Технологічні добавки: Антиоксиданти: екстракти токоферолу з рослинних олій.

Характеристики товару

  • Visan Industrias Zootecnicas S.L. Іспанія
  • супер-преміум
  • для вагітних і годуючих
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд REX Natural Range

Усі акції