Кошик порожній
viber
OWNAT
Оценить 
4.0 (Голосів 65)
Опис

Сухий корм з куркою для дорослих собак з високим рівнем фізичної активності Ownat Classic Energy OW-26

Сухий корм з куркою для дорослих собак з високим рівнем фізичної активності Ownat Classic Energy
Натисніть для збільшення фото.
952.00 грн
АРТ. OW-26 /  4 кг
4,052.00 грн
АРТ. OW-27 /  20 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Сухий корм з куркою для дорослих собак з високим рівнем фізичної активності Ownat Classic Energy

Сухий корм Ownat Classic Energy з куркою – ідеальний вибір для дорослих собак з підвищеним рівнем фізичної активності, мисливських та спортивних собак. Наш продукт - це не просто корм, а повноцінне харчування, створене з натуральних інгредієнтів з додаванням свіжого м'яса курки, щоб гарантувати найкращий смак та поживність для вашого улюбленця.

Переваги Ownat Classic Energy:

  1. Високий вміст білків та жирів: Наш корм містить високий вміст білків, необхідних для підтримки м'язів вашого собаки під час фізичних навантажень. А жири служать джерелом концентрованої, збалансованої та легкозасвоюваної енергії.

  2. Натуральні інгредієнти: Ми готуємо наші інгредієнти у власному соку при низьких температурах, щоб зберегти максимальну поживність і забезпечити повноцінне засвоєння. Кожен кусочок містить найкращі природні компоненти.

  3. Багатий на вітаміни та мінерали: Наш корм збагачений вітамінами A, D3, E, C, кальцієм, залізом, цинком, йодом, селеном та іншими важливими мікроелементами, що сприяють здоров'ю та витривалості вашого улюбленця.

  4. Енергія та поживність: Комбінація злаків у поєднанні з корисними травами, горохом і фруктами забезпечує вашого улюбленця достатньою енергією та поживною цінністю для активного стилю життя.

  5. Підтримка кишкової мікрофлори: Маннаноолігосахариди, фруктоолігосахариди, пивні дріжджі та м'якоть буряка в складі нашого корму сприяють здоров'ю кишкової мікрофлори, забезпечуючи оптимальне травлення.

  6. Омега-3 для здоров'я: Жир лосося є ідеальним джерелом ненасичених жирних кислот омега-3, які позитивно впливають на когнітивні навички, стан серцево-судинної системи, обмін речовин, шкіру та шерсть.

  7. Запах фекалій: Екстракт юки Шидигера допомагає зменшити неприємний запах фекалій, забезпечуючи свіжесть і комфорт у середовищі.

  8. Натуральність та відсутність шкідливих домішок: Ми використовуємо лише найсвіжіші натуральні інгредієнти, а наш продукт не містить штучних барвників і консервантів.

Спосіб застосування: Давайте своєму улюбленцю Ownat Classic Energy щодня, враховуючи його вагу та фізичну активність. Норми годування зазначені на пакуванні, але завжди слідкуйте за індивідуальними потребами вашого собаки.

Перехід на новий корм: При переході з одного корму на інший робіть це поступово протягом 5-7 днів, додаючи новий корм до звичного. Це допоможе вашому улюбленцю

Склад: м’ясо - 40% (дегідратоване м’ясо - 30%, *свіжа курка - 10%), *цільна пшениця - 12%, курячий жир, *цілозерновий рис - 8%, *цільний ячмінь - 8%, *цільна кукурудза - 8%, *цільний горох - 4%, *пшеничні висівки - 3%, *плоди ріжкового дерева - 2%, *свіже яблуко - 1%, жир лосося, *насіння льону - 1%, м'якуш буряка, фрукто- та мананоолігосахариди, *пивні дріжджі - 0,5%, ботанічні трави - 0,02% (*фенхель звичайний, *ехінацея, *чебрець), екстракт юки Шидигера. *Натуральні інгредієнти.
Добавки (на кг): вітамін А - 18000 МО, вітамін D3 - 1500 МО, вітамін Е - 90 МО, вітамін С - 100 мг, залізо - 30 мг, йод - 3 мг, цинк (амінокислотно-хелатна форма цинку) - 7,5 мг, мідь (амінокислотно-хелатна форма, гідролізована) - 4 мг, марганець - 38 мг, цинк (оксид цинку) - 100 мг, селен - 0,2 мг. Містить антиоксиданти.
Поживні речовини: білок - 29%, жир - 15%, сира клітковина - 2,5%, сира зола - 7,5%, вологість - 8%, кальцій - 1,5%, фосфор - 1%.
Енергетична цінність: 3870 ккал/кг

Норми годування:

Характеристики товару

  • COTECNICA, S.C.C.L.Іспанія
  • преміум
  • для зв'язок та суглобів, для шкіри та вовни
  • 1.міні-мала, 2.середня, 3.велика, 4.гігантська
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

Бренд OWNAT

Усі акції