Кошик порожній
viber
Arden Grange
Оценить 
5.0 (Голосів 68)
Опис

Сухий корм для дорослих собак великих порід із білою рибою та картоплею Arden Grange Sensitive Adult Large Breed AG-74

.

Сухий корм для дорослих собак великих порід із білою рибою та картоплею Arden Grange Sensitive Adult Large Breed
Натисніть для збільшення фото.
4,320.00 грн
АРТ. AG-74 /  12 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Arden Grange Sensitive Adult Large Breed для дорослих собак великих порід, беззернова, з білою рибою та картоплею

Повнораціонний корм суперпреміум класу для дорослих собак великих порід з особливо чутливою шкірою. З його складу виключені злаки та додана біла океанічна риба - джерело легко перетравлюваних білків з високим природним вмістом Омега-3 жирних кислот. Він має більший розмір гранул для зручності великих порід і підвищений рівень глюкозаміну, хондроїтину і МСМ, які можуть допомогти підтримувати еластичність, міцність суглобів і хрящів, що так важливо для великих і гігантських порід. Для створення кормів відбираються якісні інгредієнти, тому нема потреби додавати штучні барвники, ароматизатори та консерванти. Всі наші корми містять унікальне поєднання поживних речовин і натуральних добавок для підтримки оптимального здоров'я і життєвої сили Вашого вихованця. У список інгредієнтів включені пребіотики, що поліпшують травлення, добавки для суглобів, незамінні жирні кислоти для прекрасної шкіри та шерсті, журавлина для здоров'я сечовивідних шляхів, а також вітаміни та мінерали для зміцнення імунної системи та здоров'я зубів вашого вихованця. Вся наша продукція гіпоалергенна, оскільки в її складі не міститься пшениця, яловичина, соя або молочні продукти. Це допомагає знизити ризик виникнення харчової непереносності та алергії, що спричиняє розлад травлення та проблеми зі шкірою.
Аналітичні компоненти: Протеїн - 24%, Жир - 13%, Клітковина - 3%, Зола - 8%, Кальцій - 1,6%, Фосфор - 1%, Омега-6 жирні кислоти - 2,8%, Омега-3 жирні кислоти - 2,6%.

Склад: Свіжа океанічна риба (22%), солодка картопля (22%), картопля (18%), борошно з океанічної риби (17%), очищений курячий жир, буряковий м'якуш, ціле яйце, цільне насіння льону, гідролізований рибний протеїн, криль, дріжджі, мінерали, цитрусові екстракти (0,1%), глюкозамін (740 мг/кг), МСМ (740 мг/кг), пребіотик FOS, пребіотик MOS, хондроїтин (520 мг/кг), екстракт юки, сушені ягоди бузини (340 мг/кг), сушені плоди шипшини (230 мг/кг), чорний перець (200 мг/кг), сушена чорна смородина (200 мг/кг), сушена ожина (190 мг/кг), сушена чорниця (150 мг/кг), сушена малина (150 мг/кг), куркумін (100 мг/кг), сушена журавлина (100 мг/кг), нуклеотиди.
Добавки (на кг):
Вітаміни: Вітамін А 18 000 МО, вітамін D3 1350 МО, вітамін Е 240 МО, L-карнітин 50 мг.
Мікроелементи: Цинк (як хелат цинку гідрату амінокислоти) 90 мг, мідь (як хелат міді (II) гідрату амінокислоти) 8 мг, марганець (як хелат марганцю гідрату амінокислоти) 6 мг, йод (як безводний).
Антиоксидант (натуральна суміш токоферолів)
366 ккал/100г

Характеристики товару

  • 12 кг
  • "Arden Grange", Англія
  • супер-преміум
  • чутливе травлення, для шкіри та вовни
  • 3.велика, 4.гігантська
  • риба

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Arden Grange

Усі акції