Кошик порожній
viber
Hills
Оценить 
5.0 (Голосів 51)
Опис

Дієтичний сухий корм з куркою для контролю ваги у дорослих собак малих та мініатюрних порід Hill's Prescription Diet Canine Metabolic Mini HI-253

.

Дієтичний сухий корм з куркою для контролю ваги у дорослих собак малих та мініатюрних порід Hill's Prescription Diet Canine Metabolic Mini
Натисніть для збільшення фото.
857.00 грн
АРТ. HI-253 /  1 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet Metabolic Mini, з куркою – повнораціонний дієтичний корм, що допомагає позбутися зайвої ваги та підтримувати здорову вагу тіла у дорослих собак мініатюрних порід.

Повнораціонне дієтологічне харчування Hill’s Prescription Diet Metabolic Mini спеціально призначене для того, щоб допомогти собаці скинути вагу і не набрати її знову. Цей корм розроблений з урахуванням природних унікальних потреб вашого собаки в енергії, коштом чого він допомагає ефективно боротися із зайвою вагою та стимулює природну здатність організму собаки спалювати жир і забезпечує енергією для активних ігор. Цей сухий корм із куркою має відмінні смакові властивості, і він точно сподобається вашому собаці.

Рекомендації: Зниження зайвої ваги та довічне підтримання оптимальної ваги у собак мініатюрних порід із зайвою вагою, ожирінням або схильністю до зайвої ваги.

Переваги:

• 96% собак знизили вагу тіла вдома протягом 2 місяців

• Підтримує природну здатність собаки спалювати жир

• Має низьку енергетичну цінність

• Допомагає не набирати зайву вагу та забезпечує енергією для активних ігор

• Просте схуднення: собака втрачає зайву вагу без зменшення розмірів добової норми раціону

• Завдяки унікальній суміші різних видів клітковини собака почувається ситим і задоволеним

• S+OXSHIELD: спеціальна формула сприяє оздоровленню сечовидільної системи у тварин, завдяки чому зменшується ризик утворення струвітних та кальцій-оксалатних каменів

Склад: злаки, продукти рослинного походження, м’ясо і продукти тваринного походження (курка 8%), екстракти рослинних білків, овочі, олії, жири, насіння льону, мінерали.

Добавки (на кг): залізо - 77,7 мг, йод - 1,9 мг, мідь - 7,7 мг, марганець - 118 мг, цинк – 136 мг, селен - 0,2 мг, з натуральними антиоксидантами.

Поживні речовини: білки - 25,4%, жири - 11,1%, сира клітковина - 13,0%, сира зола - 5,3 %, кальцій - 0,80%, фосфор - 0,62%, натрій - 0,33%, калій - 0,77%, магній - 0,13%; на 1 кг: вітамін A - 9943 МО, вітамін D3 - 690 МО, вітамін E - 1050 мг, вітамін C - 122 мг, бета-каротин - 2,0 мг.

Енергетична цінність: 3107 ккал/кг

Рекомендована тривалість дієтотерапії: до досягнення оптимальної ваги та далі, якщо потрібне підтримання оптимальної ваги тіла.

Перш ніж використовувати корм, попросіть вашого ветеринарного лікаря надати конкретні рекомендації з годування вашого улюбленця.

Придбали цей корм уперше? Змішуйте старий і новий корм вашого улюбленця, поступово зменшуючи кількість старого та збільшуючи кількість нового протягом щонайменше 7 днів.

Характеристики товару

  • Hill's, США
  • при надмірній вазі

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Hills

Усі акції