Кошик порожній
viber
Nature's Protection
Оценить 
5.0 (Голосів 59)
Опис

Сухий корм для цуценят усіх порід у період першого прикорму та відлучення від материнського молока, з лососем Nature's Protection Puppy starter All Breeds NP-41

Сухий корм для цуценят усіх порід у період першого прикорму та відлучення від материнського молока, з лососем Nature's Protection Puppy starter All Breeds
Натисніть для збільшення фото.
4,845.00 грн
АРТ. NP-41 /  18 кг
220.00 грн
АРТ. NP-01 /  500 г Товар тимчасово відсутній
655.00 грн
АРТ. NP-02 /  2 кг Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Puppy Starter All Breeds Nature's Protection - Початковий сухий корм для цуценят всіх порід

Початок життя вашого цуценяти - це найважливіший період в їхньому розвитку. Щоб забезпечити їм найкращий старт у житті та зробити цей перехід максимально комфортним, ми рекомендуємо вам використовувати наш сухий корм для цуценят у всіх порід - Сухий корм Puppy Starter All Breeds.

Основним джерелом білків у нашому кормі є високоякісний лосось. Це допомагає зберегти здорову шерсть та шкіру вашого цуценяти, а також сприяє оптимальному травленню. Запровадження нової їжі у раціон цуценяти може бути викликом, але наш корм розроблений ветеринарними лікарями та дієтологами, щоб полегшити цей процес.

Сухий корм Puppy Starter All Breeds також ідеально підходить для собак-годувальниць. Він допомагає цуценятам навчитися їсти тверду їжу разом із матір'ю, забезпечуючи їх оптимальними поживними речовинами для росту та розвитку.

Наш корм багатий Омега-3 та Омега-6 незамінними жирними кислотами, які надзвичайно важливі для зміцнення імунної системи, підтримання нормальної функції мозку і серцево-судинної системи, а також для зменшення запальних процесів у цуценят. Ми прагнемо забезпечити вашого маленького друга всім необхідним для їхнього здоров'я і щастя.

Оберіть SUPERPET Puppy Starter All Breeds для вашого цуценяти, і ви будете впевнені, що надаєте їм найкращу можливу стартову точку для щасливого і здорового життя.

Склад: лосось 43% (сушений і подрібнений), сушена картопляний м'якуш, жир птиці, солодка картопля, горох, борошно з криля (мін. 4%), м'якуш цукрових буряків, лососева олія, динамічний мікронізований клиноптилоліт (1%), насіння льону, фруктоолігосахариди (ФОС), сушена календула (джерело лютеїну).

Добавки харчові / 1 кг: вітамін A - 18000 МО, вітамін D3 - 1500 МО, вітамін Е - 530 мг, фолієва кислота - 1 мг, біотин - 1 мг, моногідрат сульфату заліза (II) - 50 мг, безводний йодат кальцію - 1,5 мг, пентагідрат мідного (II) сульфату - 5 мг, моногідрат сульфату марганцю - 20 мг, моногідрат сульфату цинку - 115 мг, селеніт натрію - 0,1 мг.

Технологічні добавки: екстракт розмарину, екстракти токоферолу з рослинних олій.

Аналітичний склад/1кг: сирий білок - 27%, сира клітковина - 3%, необроблені жири - 16%, сира зола - 8,5%, кальцій - 1,4%, фосфор - 1%, калій - 0,6%, натрій - 0,4%, Омега-3 жирні кислоти - 0,46%, Омега-6 жирних кислот - 2,55%.

Характеристики товару

  • "Nature's Protection" , Литва
  • супер-преміум
  • для вагітних та годуючих, для шкіри та вовни
  • 1.міні-мала, 2.середня, 3.велика, 4.гігантська
  • риба

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Nature's Protection

Усі акції