Кошик порожній
viber
Nature's Protection
Оценить 
5.0 (Голосів 35)
Опис

Сухий корм для кошенят після стерилізації, з куркою та крилем Nature's Protection Sterilised Junior Poultry with krill NP-135

Сухий корм для кошенят після стерилізації, з куркою та крилем Nature's Protection Sterilised Junior Poultry with krill
Натисніть для збільшення фото.
186.00 грн
АРТ. NP-135 /  400 г
762.00 грн
АРТ. NP-136 /  2 кг
2,389.00 грн
АРТ. NP-137 /  7 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Преміум сухий корм Nature's Protection Sterilised Junior Poultry with Krill для кошенят після стерилізації: Здоровий ріст та підтримка молодих кастрованих котів

Nature's Protection Sterilised Junior Poultry with Krill - це обрана нами формула для кошенят віком від 6 до 12 місяців після стерилізації. Цей високоякісний сухий корм створено, зважаючи на особливі потреби молодих кастрованих котів, які, зазвичай, мають тенденцію набирати вагу.

Важливим компонентом Nature's Protection Sterilised Junior Poultry with Krill є високоякісний птах та 100% екологічно чистий антарктичний криль. Ці інгредієнти є важливими джерелами білка та омега-3 жирних кислот, які сприяють правильному росту і підтримці здоров'я мозку вашого кошеня.

Динамічно мікронізований клиноптилоліт, включений до складу, активно підтримує роботу кишківника, покращує всмоктування корисних речовин і сприяє зменшенню токсинів, що виділяються бактеріями в травній системі. Крім того, він допомагає змащувати суглоби, забезпечуючи рухливість вашого улюбленця.

Мінімізація вмісту магнію у кормі запобігає утворенню кам'яних кристалів у сечовому міхурі, що є дуже важливим для здоров'я вашого кота.

Nature's Protection Sterilised Junior Poultry with Krill має оптимальний баланс вуглеводів тваринного походження та рослинних вуглеводів, що надає вашому кошеняті енергію для росту та активного стилю життя.

Наш корм цінується не лише за своїм смаком, але й за якість і безпеку. Він приготовлений з відібраних інгредієнтів найвищої якості, додатково збагачений екстрактами цикорію і юки, пробіотиками та харчовими волокнами, що підтримують оптимальне травлення та засвоєння поживних речовин.

Найбільш чистий і екологічно безпечний антарктичний криль у складі корму гарантує відмінний джерело омега-3 найвищої якості. Цей компонент засвоюється набагато ефективніше, ніж звичайний риб'ячий жир, і гарантує правильний розвиток мозку вашого кошеня.

Природні антиоксиданти, такі як вітамін Е і екстракт розмарину, допомагають захистити клітини організму вашого пушистого друга від негативного впливу вільних радикалів.

Nature's Protection Sterilised Junior Poultry with Krill - це гарантований шлях до здоров'я та життєвої радості вашого молодого кастрованого кота.

Склад: М'ясо птиці 41% (сушене та подрібнене), рис, кукурудза, кукурудзяний глютен, жир птиці, борошно з криля (мін. 4%), рибне борошно, яєчний порошок, жом цукрового буряка, лососева олія, динамічно мікронізований клиноптилоліт (1%), насіння льону, пивні дріжджі, екстракт цикорію, мананоолігосахариди (МОС), екстракт юки, борошно з чорнобривців. Добавки/1 кг: харчові добавки: вітамін A (3a672a) - 27500 МО, вітамін D3 (3a671) - 2063 МО, вітамін E (3a700) - 756 мг, моногідрат сульфату заліза (3б103) - 69 мг, безводний йодат кальцію (3б202) - 2 мг, пентагідрат сульфату міді (3б405) - 7 мг, марганець сульфат моногідрат (3б503) - 28 мг, сульфат цинку моногідрат (3б605) - 158 мг, селеніт натрію (3б801) - 0,14 мг, таурин (3a370) - 1375 мг, L-карнітин (3a910) - 50 мг. Технологічні добавки: екстракт розмарину, багаті на токоферол екстракти з рослинних олій (1б306(і)). Гарантований склад: сирий білок - 33%, необроблені олії та жири - 13%, сира зола - 7,5%, сира клітковина - 1,5%, кальцій - 1%, фосфор - 0,9%, калій - 0,7%, натрій - 0,5%, магній - 0,06%, омега 3 - 0,48%, омега 6 - 2,52%.

Характеристики товару

  • "Nature's Protection" , Литва
  • супер-преміум
  • для вагітних і годуючих, для стерилізованих та кастрованих, для виведення вовни
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Nature's Protection

Усі акції