Кошик порожній
viber
Josera
Оценить 
5.0 (Голосів 73)
Опис

Josera DailyCat: Сухий корм для котів з чутливим травленням без зерна JO-112

Сухий корм для котів із чутливим травленням Josera DailyCat
Натисніть для збільшення фото.
790.00 грн
АРТ. JO-112 /  2 кг
3,140.00 грн
АРТ. JO-113 /  10 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Josera DailyCat - сухий корм для котів із чутливим травленням, які шукають щоденне беззернове харчування. Наш корм виготовляється в Німеччині та проходить ретельну перевірку в акредитованій лабораторії, гарантуючи високу якість та безпеку для вашого улюбленця.

Основні переваги:

  1. Беззерновий склад: Рецептура нашого корму не містить зерна, ідеально підходячи для щоденного харчування як для здорових, так і для чутливих котів.

  2. Легкозасвоюваний: Висока якість та дбайлива обробка сировини гарантують легку засвоюваність, що робить наш корм оптимальним вибором для котів із чутливою травною системою.

  3. Ефект виведення клубків шерсті: Дієтичні волокна в складі корму підтримують транспортування шерсті через травний тракт, допомагаючи зменшити утворення клубків шерсті та забезпечуючи здоров'я шкіри та вовни.

  4. Без додавання консервантів і штучних добавок: Наш корм не містить консервантів, штучних барвників та ароматизаторів, забезпечуючи натуральність та безпеку для вашого улюбленця.

  5. Без пшениці, сої, цукру і молочних продуктів: Josera DailyCat не містить пшениці, сої, цукру і молочних продуктів, ставлячи на перший план здоров'я та харчування вашого кота.

Оберіть Josera DailyCat для найкращого харчування вашого кота із чутливим травленням. Замовте прямо зараз та забезпечте вашому улюбленцеві смачну та збалансовану дієту.

Склад: Білок свійської птиці, сушений 39,0%; Батат; Горохове борошно; Жир свійської птиці; Бурякова клітковина; Білок свійської птиці, гідролізований; Печінка свійської птиці, сушена; Трави, фрукти; Мінерали.

Характеристики товару

  • "Josera", Німеччина
  • супер-преміум
  • чутливе травлення
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Josera

Усі акції