Кошик порожній
viber
Nature's Protection
Оценить 
5.0 (Голосів 24)
Опис

Сухий беззерновий корм з лососем та крилем для цуценят (стартер) усіх порід Nature's Protection Lifestyle Grain Free Salmon with krill Starter For Puppies NP-138

Сухий беззерновий корм з лососем та крилем для цуценят (стартер) усіх порід Nature's Protection Lifestyle Grain Free Salmon with krill Starter For Puppies
Натисніть для збільшення фото.
529.00 грн
АРТ. NP-138 /  1.5 кг
3,146.00 грн
АРТ. NP-139 /  10 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Повноцінний беззерновий корм для цуценят усіх порід: Lifestyle Grain Free Salmon with Krill Starter For Puppies

Lifestyle Grain Free Salmon with Krill Starter For Puppies - це ідеальний вибір для вашого маленького друга на початковому етапі його життя. Цей беззерновий сухий корм був ретельно розроблений ветеринарами та дієтологами, щоб надати вашому цуценяті найкращий старт у самостійному житті.

Найважливіше для маленьких цуценят - це забезпечення відповідної енергії та поживних речовин для правильного росту та розвитку. Lifestyle Grain Free Salmon with Krill Starter For Puppies містить велику кількість білків тваринного походження, що є важливим будівельним матеріалом для м'язів та тканин вашого пушистого друга. Вуглеводи в складі корму додають необхідної енергії для активного життя маленького цуценяти.

Однією з ключових переваг цього корму є наявність антарктичного криля. Цей надзвичайний інгредієнт є відмінним джерелом Омега-3 жирних кислот, які сприяють правильному розвитку мозку та здоров'ю шкіри і шерсті вашого пушистого спутника. Важливо зауважити, що Омега-3 з криля засвоюється організмом у 2,5 раза ефективніше, ніж зі звичайного риб'ячого жиру, що робить цей корм особливо корисним.

Lifestyle Grain Free Salmon with Krill Starter For Puppies - це також гарантія доброго травлення та оптимального виведення токсинів. Він легко перетравлюється і сприяє формуванню невеликих і твердих випорожнень, що забезпечує комфорт вашого цуценяти та легше прибирання.

Зробіть правильний вибір для свого маленького друга - оберіть Lifestyle Grain Free Salmon with Krill Starter For Puppies, і ви даруєте йому найкращий початок для щасливого та здорового життя.

Склад: лосось 44% (сушений і подрібнений), сушена картопля, батат, жир птиці, борошно з криля (мін. 4%), горох, жом цукрових буряків, лососева олія, динамічно мікронізований клиноптилоліт (1%), насіння льону, фруктоолігосахариди, екстракт юки, зелений чай, сушена календула (джерело лютеїну).

Добавки харчові/1кг: вітамін A - 18000 МО, вітамін D3 -1500 МО, вітамін E - 530 мг, фолієва кислота - 1 мг, біотин - 1 мг, моногідрат сульфату заліза - 50 мг, безводний йодат кальцію - 1,5 мг, пентагідрат сульфату міді - 5 мг, марганець сульфат моногідрат - 20 мг, сульфат цинку моногідрат - 115 мг, селеніт натрію - 0,1 мг.

Технологічні добавки: екстракт розмарину, багаті на токоферол екстракти рослинних олій.

Аналітичний склад/1кг: сирий білок - 27%, необроблені олії та жири - 16%, сира зола - 9%, сира клітковина - 3,5%, кальцій - 1,4%, фосфор - 1%, калій - 0,6%, натрій - 0,4%, Омега-3 жирні кислоти - 0,47%, Омега-6 жирні кислоти - 2,54%.

Характеристики товару

  • "Nature's Protection" , Литва
  • супер-преміум
  • беззерновий
  • для шкіри та вовни, для вагітних та годуючих
  • 1.міні-мала, 2.середня, 3.велика, 4.гігантська
  • риба

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Nature's Protection

Усі акції