Кошик порожній
viber
OWNAT
Оценить 
4.0 (Голосів 74)
Опис

Сухий корм з рибою для дорослих собак Ownat Classic Fish OW-19

Сухий корм з рибою для дорослих собак Ownat Classic Fish
Натисніть для збільшення фото.
932.00 грн
АРТ. OW-19 /  4 кг
3,958.00 грн
АРТ. OW-20 /  20 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Сухий корм з рибою для дорослих собак Ownat Classic Fish

Ownat Classic Fish: Здоровий Вибір для Вашого Улюбленця
Сухий корм Ownat Classic Fish з рибою - це ідеальне рішення для годування вашої дорослої собаки. Він містить свіжу рибу, що додає додаткову кількість омега-3 та омега-6 жирних кислот, які підтримують здоров'я шкіри та забезпечують шовковисту блискучу шерсть.

Переваги Ownat Classic Fish
Натуральні Інгредієнти: Корм Ownat Classic Fish виготовлений на основі натуральних інгредієнтів з використанням свіжої риби. Це забезпечує привабливий смак і аромат, які ваша собака полюбить.

Збереження Поживності: Натуральні інгредієнти готуються у власному соку при низьких температурах, щоб зберегти максимальну поживність і забезпечити повноцінне засвоєння.

Поживні Вітаміни та Мінерали: Корм збагачений вітамінами A, D3, E, С, кальцієм, залізом, цинком, йодом, селеном та іншими важливими мікроелементами, які сприяють здоров'ю вашої собаки.

Збалансований Раціон: Ownat Classic Fish - це збалансований раціон, який задовольняє всі харчові потреби дорослої собаки з нормальним рівнем активності, незалежно від породи та розміру.

Підтримка Кишкової Мікрофлори: Маннаноолігосахариди, фруктоолігосахариди, пивні дріжджі та м'якоть буряка позитивно впливають на стан кишкової мікрофлори вашого улюбленця.

Здорова Шкіра і Шерсть: Збалансований вміст ненасичених жирних кислот омега-3 з рибою та жиром лосося позитивно впливає на когнітивні навички, стан серцево-судинної системи, обмін речовин, шкіру та шерсть вашої собаки.

Зменшення Неприємного Запаху Фекалій: Екстракт юки Шидигера сприяє зменшенню неприємного запаху фекалій.

Міцні Кістки та Зуби: Вміст фосфору і кальцію підтримує міцність кісток і зубів вашого улюбленця.

Без Штучних Домішок: Ownat Classic Fish не містить штучних барвників і консервантів.

Спосіб Застосування
Для оптимального годування вашого улюбленця, давайте корм Ownat Classic Fish щодня, враховуючи вагу та фізичне навантаження вашої собаки. Дотримуйтеся норм годування, зазначених на пакунку, але також враховуйте індивідуальні потреби вашого улюбленця.

При переході з одного корму на інший рекомендується робити це поступово протягом 5-7 днів, починаючи з незначного додавання Ownat Classic Fish до звичного сухого корму, закінчуючи повною заміною.

Корм рекомендується пересипати в спеціальний контейнер з кришкою для зберігання харчових продуктів.

Важливо
Не забувайте забезпечувати вашого улюбленця чистою водою у доступній кількості. Ownat Classic Fish - це здоровий вибір для вашого собаки. Замовляйте його прямо зараз і переконайтеся в смачному і корисному харчуванні для вашого улюбленця.

Склад: дегідратоване м’ясо - 18%, риба - 15% (*свіжа риба - 10%, дегідратована риба - 5%), *цільна пшениця - 12%, *цільний ячмінь - 12%, курячий жир, *пшеничні висівки - 9%, *цільна кукурудза - 9%, *цілозерновий рис - 6%, *цільний горох - 3%, *свіже яблуко - 1%, жир лосося, *насіння льону - 1%, м’якоть буряка, фрукто- та мананоолігосахариди, *пивні дріжджі - 0,5%, ботанічні трави - 0,02% (*фенхель звичайний, *ехінацея, *чебрець), екстракт юки Шидигера. *Натуральні інгредієнти.
Добавки (на кг): вітамін А - 18000 МО, вітамін D3 - 1500 МО, вітамін Е - 90 МО, вітамін С - 100 мг, залізо - 30 мг, йод - 3 мг, цинк (амінокислотно-хелатна форма цинку) - 7,5 мг, мідь (амінокислотно-хелатна форма, гідролізована) - 4 мг, марганець - 38 мг, цинк (оксид цинку) - 100 мг, селен - 0,2 мг. Містить антиоксиданти.
Поживні речовини: білок - 25%, жир - 12%, сира клітковина - 3%, сира зола - 7,5%, вологість - 8%, кальцій - 1,5%, фосфор - 1,1%.
Енергетична цінність: 3650 ккал/кг

Норми годування:

Характеристики товару

  • COTECNICA, S.C.C.L.Іспанія
  • преміум
  • для шкіри та вовни
  • 1.міні-мала, 2.середня, 3.велика, 4.гігантська
  • риба

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

Бренд OWNAT

Усі акції