Кошик порожній
viber
Acana
Оценить 
5.0 (Голосів 52)
Опис

Сухий корм з м'ясом качки для собак всіх порід та всіх стадій життя Acana Free-Run Duck AC-140

Сухий корм з м'ясом качки для собак всіх порід та всіх стадій життя Acana Free-Run Duck
Натисніть для збільшення фото.
6,501.21 грн
АРТ. AC-140 /  11.4 кг
1,627.29 грн
АРТ. AC-124 /  2 кг Товар тимчасово відсутній
3,894.51 грн
АРТ. AC-139 /  6 кг Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Acana Free-Run Duck: Сухий корм з м'ясом качки для собак всіх порід та всіх стадій життя

FREE-RUN DUCK: ДЛЯ ВСІХ ПОРІД ТА ВСІХ СТАДІЙ ЖИТТЯ

Acana Free-Run Duck - це найкращий вибір для вашого чотирилапого друга, незалежно від породи або стадії життя. Цей сухий корм розроблений з урахуванням потреб собак, і має обмежену кількість інгредієнтів, роблячи його ідеальним для собак з чутливим травленням.

М'ясо качки "вільного вигулу" з Онтаріо

Основною складовою цього корму є м'ясо качки, яке вирощено на фермі в Онтаріо на "вільному вигулі". Це свіже м'ясо у високопоживному співвідношенні WholePrey, що включає м'ясо органи та хрящі. Такий склад дозволяє максимально наблизити раціон до природного харчування собаки. Крім того, додавання свіжих груш, гарбузу та мускатного гарбуза сприяє здоров'ю травної системи вашої собаки.

Біологічна Відповідність і найкращі канадські інгредієнти

Корм Acana Free-Run Duck виготовляється відповідно до стандартів Біологічної Відповідності в нагородами відзначених кухнях NorthStar з найкращих свіжих канадських інгредієнтів. Це робить його ідеальним вибором для собак, які вибагливі в їжі або мають чутливе травлення. Ознайомтеся зі списком інгредієнтів, і ви побачите, що ми докладаємо максимум зусиль для забезпечення вашого улюбленця найкращим.

Все про м'ясо

Природа поєднала поживні якості різних видів м'яса - риби, птиці та дичини - щоб ідеально відповідати всім харчовим потребам собаки.

Багато м'яса, багато свіжого м'яса

Завдяки відсутності концентратів рослинних протеїнів, формула Acana Free-Run Duck складається на 50% з м'яса качки. І половина цього м'яса - свіже, а інша половина - висушене м'ясо, яке підходить для споживання людьми.

Різноманітність видів м'яса

Формули Acana Singles містять єдине джерело м'ясних протеїнів у співвідношенні WholePrey, включаючи м'ясо, органи та хрящі. Ми забезпечуємо максимальну різноманітність видів м'яса в кормі.

Лише 3 додатки

На відміну від традиційних кормів для собак, Acana Free-Run Duck містить високий вміст м'яса та WholePrey співвідношення інгредієнтів, що забезпечує природне надходження всіх поживних речовин, зменшуючи потребу у додаванні довгого списку синтетичних добавок.

Створено для м'ясоїдних

Наші корми відповідають біологічним потребам собак, відтворюючи природний раціон. Вони багаті на високопоживні протеїни та жири, мінімізуючи вміст небажаних вуглеводів.

Оберіть Acana Free-Run Duck для вашого улюбленця, і ви гарантовано надасте йому смачний і здоровий раціон, який відповідає всім його потребам.

Склад

Характеристики товару

  • "Acana", Канада
  • холістік
  • чутливе травлення, для вагітних та годуючих
  • 1.міні-мала, 2.середня, 3.велика, 4.гігантська
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

Інгредієнти
Свіжа качка (18%), висушене м’ясо качки (17%), цільний зелений горох, цільна червона сочевиця, свіжий лівер качки (печінка, серце, нирки) (7%), жир качки (6%), свіжі груші (4%), цільні боби гарбанзо, цільна зелена сочевиця, цільний жовтий горошок, висушені хрящі качки (2%), клітковина сочевиці, морські водорості (1,2%) (чисте джерело ЕПК та ДГК), свіжий мускатний гарбуз, свіжий гарбуз, висушена ламінарія, ліофілізована печінка качки (0,1%), сіль, журавлина, чорниця, корінь цикорію, корінь куркуми, розторопша, корінь лопуха, лаванда, корінь алтея, шипшина.

Добавки: вітамін Е, цинк, мідь.
Природний консервант: вітамін Е.

Енергетична цінність: 3393 ккал / кг або 407 ккал на чашку 250 мл, де джерелом 32% енергії є протеїн, 30% вуглеводи, 38% - жир.
Раціон ACANA Free Run Duck створений відповідно до рівнів поживності встановлених FEDIAF для собак всіх стадій життя, включаючи цуценят великих порід в період зростання.

Гарантований аналіз
Протеїн (мін.) 31 %
Жир (мін.) 15 %
Клітковина (макс.) 5 %
Зола 7.5 %
Вологість (макс.) 12 %
Кальцій (мін.) 1.3 %
Фосфор (мін.) 0.9 %
Омега-3 (мін.) 2.2 %
Омега-6 (мін.) 0.8 %
ДГК (мін.) 0.15 %
ЕПК (мін.) 0.1 %
Глюкозамін (мін.) 1200 мг/кг
Хондроїтин (мін.) 1000 мг/кг

Бренд Acana

Усі акції