Кошик порожній
viber
Acana
Оценить 
4.0 (Голосів 67)
Опис

Сухий корм Acana Grass-Fed Lamb для цуценят та собак усіх порід - Здорове харчування з м'ясом ягняти AC-144

Сухий корм із м'ясом ягняти для цуценят та собак усіх порід Acana Grass-Fed Lamb
Натисніть для збільшення фото.
1,536.39 грн
АРТ. AC-144 /  2 кг
3,585.76 грн
АРТ. AC-145 /  6 кг
6,082.35 грн
АРТ. AC-146 /  11.4 кг
8,420.89 грн
АРТ. AC-147 /  17 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

ACANA Grass-Fed Lamb: Ідеальний Раціон для Ваших Собак

ACANA Grass-Fed Lamb - це високоякісний корм, розроблений для задоволення харчових потреб собак усіх порід та усіх вікових груп. Наша формула містить обмежену кількість інгредієнтів, з яких м'ясо ягняти становить 50%, що робить його ідеальним для собак з чутливим травленням.

М'ясо новозеландських ягнят, вирощених на пасовищах, поставляється до наших кухонь сирим і в співвідношенні WholePrey, що включає м'ясо, печінку та рубець, відтворюючи природний раціон. Крім того, додавання яблук, гарбузу та мускатного гарбуза підтримує здоров'я травної системи.

Наша кухня NorthStar виготовляє корм з найкращих свіжих канадських інгредієнтів, відповідно до стандартів Біологічної Відповідності. Ця лінія Біологічно Відповідних кормів ідеально підходить для собак вибагливих в їжі або з чутливим травленням. Переконайтеся у цьому, ознайомившись з нашими інгредієнтами.

Натуральний раціон, створений природою: риба, птиця та дичина для задоволення всіх потреб вашої собаки.

Більше м'яса: ACANA Grass-Fed Lamb містить 50% сирового м'яса ягняти, без жодних концентратів рослинних протеїнів.

Більше свіжого м'яса: Половина м'яса ягняти в кормі ACANA Singles - це сирове м'ясо, а інша половина - висушене м'ясо. Усі м'ясні інгредієнти придатні для споживання людьми.

Більше видів м'яса: Формули ACANA Singles містять єдине джерело м'ясних протеїнів у співвідношенні WholePrey, включаючи м'ясо, органи та хрящі.

Ягня, вирощене на пасовищі - м'ясо, печінка, серце, нирки та хрящі, доставляються свіжими з місцевих пасовищ.

Лише 4 додатки: Наші корми ACANA містять високий вміст м'яса та співвідношення інгредієнтів WholePrey, що забезпечують природне надходження всіх поживних речовин і зменшують потребу в додаванні синтетичних добавок.

Неперевершені свіжі інгредієнти з Канади: ACANA Grass-Fed Lamb містить неперевершене різноманіття інгредієнтів, вирощених та виловлених в Канаді, які визнаються "придатними для споживання людиною". Вони поставляються свіжими на наші відзначені нагородами кухні NorthStar щодня!

Склад

Характеристики товару

  • "Acana" Канада
  • холістік
  • чутливе травлення, для вагітних та годуючих
  • 1.міні-мала, 2.середня, 3.велика, 4.гігантська
  • м'ясо

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

https://intl.acana.com/wp-content/uploads/2013/01/ns_aca_feeding_guide_LAMB-900.jpg

Інгредієнти
Сире м’ясо ягняти (18%), висушене м’ясо ягняти (18%), зелений горох, червона сочевиця, сира печінка ягняти (4%), жир ягняти (4%), яблука (4%), боби гарбанзо, зелена сочевиця, жовтий горох, сирий рубець ягняти (2%), сирі нирки ягняти (2%), висушені хрящі ягняти (2%), клітковина сочевиці, морські водорості (1,2%) (чисте джерело ДГК та ЕПК), мускатний гарбуз, гарбуз, висушена ламінарія, ліофілізована печінка ягняти (0,1%), сіль, журавлина, чорниця, корінь цикорію, корінь куркуми, розторопша, корінь лопуха, лаванда, корінь алтея, шипшина.

Добавки: вітамін D3, вітамін E, цинк, мідь
Природний консервант: вітамін Е.

Енергетична цінність: 3393 ккал / кг або 407 ккал на чашку 250 мл, де джерелом 32% енергії є протеїн, 30% вуглеводи, 38% - жир.
Раціон ACANA Grass-Fed Lamb створений відповідно до рівнів поживності встановлених FEDIAF для собак всіх стадій життя включаючи цуценят великих порід в період зростання.

Гарантований аналіз
Протеїн (мін.) 31 %
Жир (мін.) 15 %
Клітковина (макс.) 5 %
Зола 7.5 %
Вологість (макс.) 12 %
Кальцій (мін.) 1.5 %
Фосфор (мін.) 1.1 %
Омега-3 (мін.) 0.8 %
Омега-6 (мін.) 1.8 %
ДГК (мін.) 0.15 %
ЕПК (мін.) 0.15 %
Глюкозамін (мін.) 600 мг/кг
Хондроїтин (мін.) 800 мг/кг

Денна норма годування для цуценят від 1,5-3 місяців становить дві добових дози дорослого собаки. Цуценятам 3-6 місячного віку добова норма корму становить 1,5 порції дорослого собаки. Цуценятам від 6-11 місяців рекомендується годувати 1,25 денної норми корму дорослої собаки. Під час вагітності денну норму корму слід збільшувати на 25% -50%. Під час лактації надайте собаці вільний доступ до корму.

Бренд Acana

Усі акції