Кошик порожній
viber
OWNAT
Оценить 
5.0 (Голосів 69)
Опис

Сухий корм з куркою для дорослих собак малих і міні порід Ownat Classic Mini Adult OW-24

Сухий корм з куркою для дорослих собак малих і міні порід Ownat Classic Mini Adult
Натисніть для збільшення фото.
451.00 грн
АРТ. OW-24 /  1.5 кг
834.00 грн
АРТ. OW-25 /  4 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Ownat Classic Mini Adult з куркою: Високоякісний Сухий Корм для Малих Собак

Ownat Classic Mini Adult з куркою - це ідеальний вибір для ваших маленьких або мініатюрних собак вагою до 10 кг. Цей сухий корм є повнораціонним і розроблений, щоб відповідати особливим харчовим потребам вашого улюбленця.

Завдяки високому вмісту калорій і білків, Ownat Classic Mini Adult забезпечує вашого собаку всією необхідною енергією для активного життя. Малим і мініатюрним породам часто потрібно більше харчів, і цей корм точно це забезпечує.

Один з основних переваг цього корму - високий вміст свіжого м'яса курки в його складі. Це робить його надзвичайно смачним і ароматним для вашого пухнастого друга.

Ownat Classic Mini Adult готується з використанням натуральних інгредієнтів при низьких температурах, щоб зберегти максимальну поживність і забезпечити повноцінне засвоєння. Крім того, він збагачений вітамінами та мікроелементами, такими як вітаміни A, D3, E, C, кальцій, залізо, цинк, йод і селен, щоб забезпечити вашу собаку всім необхідним для здоров'я.

Корм містить комбінацію злаків, корисних трав, гороху і фруктів, що надає організму тварини енергію та поживну цінність. Маннаноолігосахариди, фруктоолігосахариди, пивні дріжджі та м'якість буряка позитивно впливають на стан кишкової мікрофлори вашого улюбленця.

Омега-3 жирні кислоти з жиру лосося сприяють поліпшенню когнітивних навичок, серцево-судинної системи, обміну речовин, шкіри та шерсті собаки.

Екстракт юки Шидигера допомагає зменшити неприємний запах фекалій, що робить життя з вашим пухнастим другом ще комфортніше.

Ownat Classic Mini Adult - це корм, який має лише найсвіжіші натуральні інгредієнти з непорушеною поживною цінністю і не містить штучних барвників і консервантів.

Спосіб застосування простий: давайте корм щодня відповідно до ваги та фізичного навантаження вашого собаки, дотримуючись рекомендацій, наведених на пакуванні. При переході з іншого корму на Ownat Classic Mini Adult робіть це поступово, протягом 5-7 днів, щоб ваш улюбленець зміг адаптуватися до нового раціону.

Не забувайте про доступ вашого собаки до чистої води та зберігайте корм в спеціальному контейнері з кришкою, щоб зберегти його свіжість.

Зробіть вибір на користь Ownat Classic Mini Adult з куркою і надайте вашому пухнастому другу найкращий догляд і харчування, які він заслуговує.

Склад: м’ясо - 34% (дегідратоване м’ясо - 24%, *свіжа курка - 10%), *цільна пшениця - 18%, курячий жир, *цільна кукурудза - 8%, * цільний ячмінь - 8%, *пшеничні висівки - 5%, *цілозерновий рис - 5%, *цільний горох - 4%, *плоди ріжкового дерева - 2%, *свіже яблуко - 1%, жир лосося, *насіння льону - 1%, м’якоть буряка, фрукто- та мананоолігосахариди, *пивні дріжджі - 0,5%, ботанічні трави - 0,02% (*фенхель звичайний, *ехінацея, *чебрець), екстракт юки Шидигера. *Натуральні інгредієнти.
Добавки (на кг): вітамін А - 18000 МО, вітамін D3 - 1500 МО, вітамін Е - 90 МО, вітамін С - 100 мг, залізо - 30 мг, йод - 3 мг, цинк (амінокислотно-хелатна форма цинку) - 7,5 мг, мідь (амінокислотно-хелатна форма, гідролізована) - 4 мг, марганець - 38 мг, цинк (оксид цинку) - 100 мг, селен - 0,2 мг. Містить антиоксиданти.
Поживні речовини: білок - 26%, жир - 13%, сира клітковина - 3%, сира зола - 7,5%, вологість - 8%, кальцій - 1,5%, фосфор - 1%.
Енергетична цінність: 3700 ккал/кг

Норми годування:

Характеристики товару

  • COTECNICA, S.C.C.L.Іспанія
  • преміум
  • для шкіри та вовни
  • 1.міні-мала
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

Бренд OWNAT

Усі акції