Кошик порожній
viber
Pronature Holistic
Оценить 
4.0 (Голосів 54)
Опис

Сухий корм з атлантичним лососем і коричневим рисом для котів Pronature Holistic Salmon&Brown Rice PH-02

.

Сухий корм з атлантичним лососем і коричневим рисом для котів Pronature Holistic Salmon&Brown Rice
Натисніть для збільшення фото.
258.00 грн
АРТ. PH-02 /  340 г
2,798.00 грн
АРТ. PH-03 /  5.44 кг
1,568.00 грн
АРТ. PH-01 /  2.72 кг Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Повноцінне і смачне харчування для вашого кота: Pronature Holistic Atlantic Salmon & Brown Rice.

Представляємо вам ідеальне харчування для вашого дорослого кота - Pronature Holistic Atlantic Salmon & Brown Rice. Цей смачний і корисний холістик корм призначений для усіх порід котів старше 1 року, які насолоджуються життям у міському середовищі.

Ваш домашній улюбленець може бути менш активним порівняно зі своїми вільними товаришами, які гуляють на вулиці. Саме тому важливо, щоб його харчування було не тільки смачним, але й збалансованим та враховувало невеликі енергетичні потреби для підтримання оптимальної ваги та здоров'я.

Pronature Holistic Atlantic Salmon & Brown Rice містить 51% м'яса, 11% фруктів і овочів, а також 38% різноманітних компонентів, таких як екстракти жирів і олій, спеції та пряні трави, вітаміни та мінерали. Це унікальний комплекс натуральних інгредієнтів, які сприяють здоров'ю серцево-судинної та травної систем, покращенню зору і догляду за шкірою та шерстю.

Один з головних плюсів Pronature Holistic - це можливість переходу на цей корм без тривалого періоду адаптації та ризику для здоров'я вашого кота. Це забезпечує легкий перехід та збереження оптимальної ваги.

Крім того, цей корм дуже смачний, і ваш кіт буде радий кожній гранулі. Важливо відзначити, що він не містить штучних ароматизаторів, консервантів і барвників, що робить його ще більш здоровим вибором.

Завдяки вмісту DHA (Омега-3, Омега-6, Омега-7 жирні кислоти) від лосося, курячого жиру, борошна з оселедця та лляного насіння, а також вітаміну Е і цинку, Pronature Holistic сприяє здоров'ю шкіри та має позитивний вплив на шерсть вашого кота.

Збалансований раціон цього корму допомагає підтримувати здорову вагу, а високоякісний білок сприяє розвитку м'язів. Крім того, він містить необхідні вітаміни, мінерали та антиоксиданти для підтримки імунної системи кота.

З Pronature Holistic ваш кіт отримує не тільки смачне, але й здорове харчування, яке забезпечує його всіма необхідними поживними речовинами. Оберіть цей корм для забезпечення оптимального здоров'я і довголіття вашого улюбленця.

Завершення тексту: Не гайте часу, оберіть Pronature Holistic Atlantic Salmon & Brown Rice для вашого кота прямо зараз і переконайтеся, що ви робите найкращий вибір для його добробуту та задоволення. Ваша кішка заслуговує тільки на найкраще!

ІНГРЕДІЄНТИ: свіжий атлантичний лосось (19%), дегідроване м’ясо курки, курячий жир (консервований сумішшю токоферолів), коричневий рис (8%), перлова крупа, вівсяна крупа, борошно з оселедця (джерело докозагексаєнової кислоти), дегідроване яйце, суміш фруктів (3%: сушені яблука, сушена чорниця, сушений ананас), гідролізат курячої печінки, горох, сушена м’якоть томатів, цільне насіння льону (джерело Омега-3 жирних кислот), натрію хлорид, дріжджовий екстракт (джерело маннанолігосахаридів), сушений корінь цикорію (джерело фруктоолігосахаридів), глюкозаміну сульфат, екстракт юки Шидигера, хондроїтину сульфат, новозеландські зелені мідії (джерело глікозаміногліканів ГАГ), трепанг (джерело хондроїтину), авокадо, лобода, сушені морські водорості, сушена люцерна, сушений японський зелений чай, суміш пряних трав (0,02%: сушений розмарин, сушена петрушка, сушене листя м’яти, пажитник), сушений шпинат, сушена броколі, сушена цвітна капуста.

ДОБАВКИ на 1 кг: вітамін А – 30000 МО, вітамін D3 – 2000 МО, вітамін Е – 140 МО, вітамін С – 200 мг, залізо – 230 мг, йод – 4 мг, кобальт – 1,5 мг, мідь – 0,4 мг, марганець – 40 мг, цинк – 200 мг, селен – 0,1 мг.

КАЛОРІЙНІСТЬ: 4330 ккал/кг.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 28%, жир – 20%, клітковина – 4%, зола – 8%, вологість – 10%, кальцій – 1,3%, фосфор – 0,8%, магній – 0,1%, таурин – 2500 мг/кг.

Характеристики товару

  • PLB International, Канада
  • холістік
  • для виведення вовни, для стерилізованих та кастрованих, для шкіри та вовни
  • риба

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Pronature Holistic

Усі акції