Кошик порожній
viber
Royal Canin
Оценить 
5.0 (Голосів 58)
Опис

Royal Canin MAINE COON ADULT: Сухий корм для дорослих котів породи мейн-кун RC-444

Сухий корм для дорослих котів породи мейнкун Royal Canin Breed Maincoon adult
Натисніть для збільшення фото.
982.00 грн
АРТ. RC-444 /  2 кг
4,512.00 грн
АРТ. RC-446 /  10 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Ласкаво просимо у світ високоякісного харчування для вашого дорослого кота породи мейн-кун. Royal Canin MAINE COON ADULT - це повнораціонний збалансований корм, спеціально розроблений для котів віком від 15 місяців.

Спеціально для котів із великими щелепами

Наші унікальні крокети кубічної форми адаптовані до великих квадратних щелеп котів мейн-кун. Їхній дизайн стимулює природні інстинкти та сприяє гігієні ротової порожнини, розгризанню та задоволенню смакових потреб вашого улюбленця.

Ексклюзивна формула: таурин і омега-3 жирні кислоти

Наша унікальна формула містить таурин і омега-3 жирні кислоти, які допомагають підтримувати здоров'я серця та забезпечують оптимальний розвиток вашого кота.

Здоров'я суглобів

З врахуванням великого розміру і ваги мейн-кунів, наш раціон допомагає у підтримці здоров'я кісток і суглобів завдяки спеціально розробленій формулі та багатству омега-3 жирних кислот (ЕПК і ДГК).

Здоров'я шкіри та блиск шерсті

Сірковмісні амінокислоти, вітаміни, омега-3 та омега-6 жирні кислоти допомагають підтримувати здоров'я шкіри та надавати шерсті кота ексклюзивний блиск.

Здоров'я сечовивідної системи

Відповідний баланс мінеральних речовин у раціоні сприяє збереженню здоров'я сечовивідної системи дорослих котів. Оберіть Royal Canin MAINE COON ADULT для повноцінного та збалансованого харчування вашого мейн-куна кота.

Склад:

Зневоднений білок м'яса птиці, рис, кукурудза, тваринні жири, кукурудзяна клейковина, рослинна клітковина, гідролізат білків тваринного походження, ізолят рослинних білків*, буряковий жом, мінеральні речовини, соєва олія, риб'ячий жир, оболонка і насіння подорожника, фруктоолігосахариди, гідролізат дріжджів (джерело мананнових олігосахаридів), олія огірочника аптечного, екстракти зеленого чаю (джерела поліфенолів), гідролізат із панцира ракоподібних (джерело глюкозаміну), екстракт чорнобривців прямостоячих (джерело лютеїну), гідролізат із хряща (джерело хондроїтину).

* L.I.P. - білки, відібрані за принципом максимальної засвоюваності.

Характеристики товару

  • Royal Canin. Євросоюз
  • супер-преміум
  • для зв'язок та суглобів
  • птиця

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Royal Canin

Усі акції