Кошик порожній
viber
Tetra
Оценить 
5.0 (Голосів 51)
Опис

Tetra MIN Crisps: Сухий корм для акваріумних риб з 40+ компонентів TET-627

Сухий корм для акваріумних риб у чіпсах Tetra MIN Crisps
Натисніть для збільшення фото.
65.00 грн
АРТ. TET-627 /  12 г
322.00 грн
АРТ. TET-629 /  250 мл
3,908.00 грн
АРТ. TET-631 /  10 л
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Шукаєте ідеальний сухий корм для акваріумних риб? Ознайомтеся з Tetra MIN Crisps - повноцінним харчуванням у вигляді чіпсів, створеним спеціально для всіх прісноводних декоративних риб будь-якого розміру.

Переваги Тетра MIN Crisps:

  1. Поживність у кожному чіпсі: Суміш більше ніж із 40 компонентів високоякісної сировини робить цей корм ідеальним для щоденного годування рибок. Кожен чіпс містить всі необхідні поживні речовини.

  2. Унікальна технологія збереження: Tetra використовує унікальну дбайливу низькотемпературну технологію для виготовлення корму, забезпечуючи збереження більшої поживної цінності компонентів.

  3. Легкість годування: Чіпси Tetra MIN Crisps довго плавають на поверхні перед тим, як повільно потонути. Це робить їх ідеальними для акваріумів з різними видами риб.

  4. Формула BioActive: Підтримайте здоров'я імунної системи риб за допомогою формули BioActive, що входить до складу корму.

  5. Пребіотики для здоров'я організму: Tetra MIN Crisps містить пребіотики, які підтримують функціональність організму риб і полегшують перетравлення їжі.

  6. Здоровий ріст та чиста вода: Забезпечте здоровий ріст риб та підтримайте чистоту води в акваріумі завдяки Tetra MIN Crisps.

Виберіть Tetra MIN Crisps для забезпечення вашим рибкам смачного та повноцінного харчування!

Склад: риба та побічні рибні продукти, зернові культури, екстракти рослинного білка, дріжджі, молюски та раки, олії та жири, водорості.

Аналітичні компоненти: сирий білок 46,0%, сирі олії та жири 12,0%, сира клітковина 3,0%, вміст вологи 8,0%.

Добавки: вітаміни, провітаміни та хімічні речовини з аналогічним впливом: вітамін А 30650 МО / кг, вітамін D3 1915 МО / кг, L-карнітин 125 мг / кг. Комбінації мікроелементів: E5 марганець 69 мг / кг, E6 цинк 41 мг / кг, E1 залізо 27 мг / кг.

Характеристики товару

  • "Tetra" Німеччина

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Tetra

Усі акції