Кошик порожній
viber
LIVISTO
Оценить 
5.0 (Голосів 21)
Опис

Спрей-пластир Лівісто Алюміній для захисту ран Livisto Aluminium Spray VT-42

Спрей-пластир Лівісто Алюміній для захисту ран Livisto Aluminium Spray
Натисніть для збільшення фото.
219.00 грн
АРТ. VT-42 /  200 мл Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Ветпрепарати Livisto Утворення бар'єра що дихає на поверхні рани.

Алюміній спрей – легкий у використанні, водонепроникний поверхневий спрей, що створює захисний бар'єр від зовнішніх впливів у домашніх та продуктивних тварин.

Алюміній спрей – ідеальний продукт для коректного захисту та загоювання ран, викликаних травмами у тварин

Оптимальне загоєння ран
Алюміній спрей захищає безволосі ділянки тонкої шкіри, пластичною металічною плівкою, що дозволяє шкірі дихати, важливого фактору оптимального загоєння ран. Надалі різко знижує ризик розвитку інфекцій.

Водонепроникний

Алюміній спрей – водонепроникний, та не змивається холодною, гарячою водою чи дощем. Проте легко змивається мильною водою, ацетоном, спиртом при потребі інспекції рані. Є водонепроникним – добре підходить для обробок тварин, що утримуються поза приміщеннями.Легкий у використанні

Спрей дозволяє легке та швидке застосування при лікуванні ран. Алюміній спрей не містить антибіотики, тому відсутній період виведення для продуктивних тварин. Препарат слід розпиляти прямо на вражену шкіру 1-2 сек. на дистанції 20 див., та дати висохнути.

Обробку, за потреби можливо повторити декілька разів на день. Для оптимального використання, рану потрібно очистити, дезінфікувати та за потреби зашити, перед застосуванням Алюміній спрею.

Показання:

Захищає безволосі ділянки тонкої шкіри, гнучкою, металевою плівкою, що дозволяє шкірі дихати, утворюючи бар'єр проти забруднення та інших зовнішніх подразнень.

Поради щодо правильного застосування:

Розпилити безпосередньо на уражену шкіру 1-2 сек., на відстані 20 см. Обробку можливо повторювати декілька разів на день. Для зовнішнього застосування, запобігати попадання в очі. Зони навколо рані, що не потребують обробки, витирають насухо. Сухий спрей видаляють ацетоном чи 70% спиртом. Добре збовтати перед використанням.

Застереження:

Захищати від прямих сонячних променів. Не піддавати впливу температури вище 50 ° С. Тримати якомога далі від джерела тепла, іскор, відкритого полум'я, гарячих поверхонь та інших джерела запалювання. НЕ КУРИТИ ПРИ ВИКОРИСТАННІ. Не розпилювати на відкрите полум'я або інше джерело запалювання. Запобігати доступу дітей. Не вдихати пари. Використовуйте тільки на відкритому повітрі або в добре вентильованому приміщенні.

Склад: Колоїдний алюміній, ацетон, 2-пропанол.

Характеристики товару

  • 200 мл
  • AniMedica GmbH a LIVISTO company. Євросоюз

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд LIVISTO

Усі акції