Кошик порожній
viber
Dermoscent®
Оценить 
5.0 (Голосів 62)
Опис

Dermoscent ATOP 7 Spray: Заспокійливий Спрей без Стероїдів для Алергії та Атопії у Котів і Собак DE-05

Заспокійливий спрей без стероїдів при алергії та атопії у котів і собак Dermoscent ATOP 7 Spray
Натисніть для збільшення фото.
1,009.00 грн
АРТ. DE-05 /  75 мл
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Dermoscent ATOP 7 Spray - ваш незамінний помічник у догляді за подразненою шкірою вашого улюбленця. Цей заспокійливий спрей без стероїдів має на меті заспокоїти шкіру та підтримати її бар'єрну функцію, допомагаючи відновити гідроліпідний шар і поліпшити гіперчутливість подразненої шкіри.

Переваги Dermoscent ATOP 7 Spray:

  • Натуральні Інгредієнти: Складається зі 100% натуральних інгредієнтів - ефірних олій та природних рослинних екстрактів, які заспокоюють і зволожують подразнені ділянки шкіри тварини.
  • Відновлення Шкіри: Сприяє відновленню гідроліпідного шару шкіри та підтримує її здорову бар'єрну функцію, зменшуючи подразнення, почервоніння і свербіж.
  • Без Стероїдів: Не містить стероїдів і є безпечним для лікування дерматиту зі свербежем, не маючи побічних ефектів стероїдних засобів, таких як витончення або сухість шкіри.
  • Захисна Плівка: Утворює невидиму захисну плівку для шкіри, що допомагає зберегти вологу та захистити її від негативного впливу зовнішніх факторів.

Інструкції застосування:

  1. Добре струсіть флакон перед використанням.
  2. Розпилюйте спрей безпосередньо на шкіру в разі необхідності, один або кілька разів на день.
  3. Якщо ваш улюбленець не любить або боїться розпилення зі спреїв, наносьте продукт за допомогою ватного диска або марлі.

Dermoscent ATOP 7 Spray - ваш надійний засіб для заспокоєння та догляду за шкірою вашого улюбленця під час алергічних реакцій та атопії.

Склад: екстракт квіткових бутонів каперсів, екстракт дерева кандея (бісаболол), екстракт рису (оризанол), екстракти порії кокосоподібної та очерету, піролідонкарбонова кислота, олія з конопляного насіння і дерева нім: багаті на НЖК, ефірні олії чайного та кайюпутового дерев.

Характеристики товару

  • 75 мл
  • "Dermoscent", Франція

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Dermoscent®

Усі акції